mucizemizibekliyoruzz canım herşeyi ayrıntısıyla yazmışsın zaten.Aklımda kalan birkaç şeyi de ben ekleyeyim.Nişan bozuk para büyüklüğünde sümüksü kıvamlı,kanlı yada kansız olabilirmiş her akıntı nişan olarak adlandırılamaz dedi.
İkinci olarak önce sancıların,kasılmaların gelirse ve bunların şiddeti devam ederse arkasından su gelirse hemen doktora haber verilmeli ve hastaneye gidilmeli dedi.Ancak önce su gelirse sancıları evde karşılayalım sıcak duş alalım dedi.Yani önce sancı,sonra su gelirse hızla hastaneye gideceğiz.Ama su önce gelirse evde bekleyeceğiz.Sancılar vurmaya başladığı zaman hastaneye gideceğiz.
Suyunun geldiğini çoğu gebe karıştırıyormuş mesela.Suyunun geldiğinden şüphelenen gebe büyük bir rulo kağıdı direk bacak arasına koysun eğer rulo tamamen ıslanırsa sudur dedi.yani her nemli durum su değilmiş.Suyun renginde hafif kırmızılıklar normal karşılanıyor ancak koyu yeşil,siyah vb su gelirse de derhal hastaneye gidilecek.
Korunmasız ilişki önerildi sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş son haftalarda ergonomik olarak zor olsa da denemek lazım.
Hastane odanız loş olsun ,eşinizden ve sizden başka kimse olmasın dedi.Duş imkanınız varsa hastanede de belden aşağıya doğru duş önerildi.
Sancı aralarında uyumamızı söyledi,enerji veren yiyecekler yememizi söyledi.
Aklımda kalanlar bunlar💕umarım herkese faydası olur.
İyi doğumlar herkese
    Mrry canım pilates topunda zıplamak,çömelerek yer silmek,sola yatmak,sandalyeye ters oturmak,pilates topunda kalça çevirme hareketleri yapmak,dik oturmak,koltuğun sandalyenin ucuna doğru oturup bacaklarını açarak pelvik kemiğine doğru göbeği itme.bunları söylemişti canım
      Hcrksk bakınca bulursan bana da haber verirmisin alayım haftaya bende :) benim zaten rahim ağzı ince. şuan içsem doğururum herhalde 😂 haftaya falan alırım artık yavaştan başlarım bende
        Mrry sandalyeye tersten oturup bacaklarınızı açmakta açılmayı sağlıyormuş. Pilates topu ile yapacağınız hareketlerde fayda sağlıyor yada internetten squat hareketlerine bakabilirsiniz 😊
          Arkadaşlar ahududu çayı değil,Ahududu yaprağı çayı dedi.bugün öğreneceğim aynısı mı
          Seyma18 bebek öylesisin kalıp kuruyup kalmazmış.bende sen gibi düşünüyordum ama tam tersiymiş🙃