Aysunh Hcrksk korunmasız ilişki derken olur mu ki bir de hamile kalma gibi bir durum söz konusu olmasın mı
Secilevrim Seyma18 Aysunh hamileyken bir daha hamile kalmak mümkün değilmiş korunmasız ilişkiyi doktorum bana da önerdi
Aysunh Tugbamete bazı devlet hastanelerinde de var ben devlet hastanesinde gebe okuluna gittim gittiğiniz devlet hastanesi mutlaka sorun elbette olur
Annem Hcrksk 10 hurma hangi aydan sonra gunluk yeniyor Yani ben 4 aylik hamileyim günde 4, 5 tane yiyorum son ayda mi artirilmali
Fbasturk Annem evet 38.haftada günde 9-10tane yenebilir içindeki hormon doğumu kolaylaştırıyor, ilk zamanlar az az tüketmek gerekir
Eceeee mucizemizibekliyoruzz ben devlet hastanesinde çalışıyorum hemşireyim ona rağmen ebeler kordonu biraz bekleyip keser mi perine masajı yapar mı hiç sanmıyorum herseye müdahale edip şunu istiyorum vs desen sabrı taşar milletin Allah hepimizin yardımcısı olsun 😒
mucizemizibekliyoruzz Eceeee önden söylenirse kordonu geç keserler ya tentene temas yaptırmıyorlarmı sonuçta devlet hastanesinde de
mucizemizibekliyoruzz Purple biz özel bi kliniğe gidiyoruz. Doktorumuzun eşi de ebe. O bize ücretsiz eğitim verdi. Ama bulunduğunuz şehirde doğum eğitimleri bulup katılabilirsiniz. Genelde ücretli
mucizemizibekliyoruzz Purple 37-38den önce korunmasız ilişki tehlikeli olabilir. Doğumu tetikliyor çünkü. Şuanda prezervatif ile korunmalısınız. hurmayı da bu haftalarda yemeye başlasanız daha iyi
Selisiiim Purple ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri korunmasız giriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama yinede doktorunuza sormadan hareket etmeyin 👍🏻
Mrry mucizemizibekliyoruzzteşekkür ederime bebeği döndürmek için hareketler neler bilen olur yazarsa çok sevinirim
Annem mucizemizibekliyoruzz 10 taneyi yemem erken degil mi dogru anladim umarim Yoksa hurma yiyebilirim bi kactane