cemre- benim doktorum hiç bir kısıtlama getirmedi bize.özellikle 38. Haftadan sonra da devam edin dedi.o yüzden en sağlıklısı kendi doktorunuza sormak
Elifff1601 bebek doğum pozisyonunu almadıysa ne mi yapmalı? Yorumlarda falan çok bahsettik aslında baştan sona okursanız bilgi edinebilirsiniz aslında 😊
Hcrksk teşekkür ederim eşime söyledim hafta içi gider alırım biliyorum orayı dedi 🙏🏻😊
Elifim gitmez canım neden gitsin 1 saniye içinde sudan çıkaracaksınız zaten. Ama onunla ilgili bir şey söylemedi
Seyma18

Aysunh hamileyken bir daha hamile kalmak mümkün değilmiş korunmasız ilişkiyi doktorum bana da önerdi
Annem benim ebem 30. Haftadan itibaren ye demişti.
Purple ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri korunmasız giriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama yinede doktorunuza sormadan hareket etmeyin 👍🏻
    Aysunh kaçıncı haftada sormak gitmek lazım acaba 34 haftalıgız geç mi oldu
      Hcrksk çayı kaçıncı aydan itibaren içmek gerekirmiş. Yani şuan 20 haftalığım. Şimdi içsem açılmamı yapar 🤷‍♀️🙄 son haftalarda mı yada
        mucizemizibekliyoruzz teşekkürler çok yararlı oldu bu 😊
        Ama şu maddedeki oturma pozisyonunu tam anlayamadım ben yerdemi oturcaz
        "Bebeği doğum pozisyonunu almamış anne adayları dizleri ile kalçaları aynı hizada oturmalıdır. Hatta hafif öne doğru eğilebilirler. Yani öne doğru eğildiğiniz pozisyonlar bebeği doğum pozisyonuna sokar ve daha da aşağı iner bebek."
          Hcrksk bu korunmasız ilişki tam olarak kaçıncı haftada olabiliyomuş acaba