• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Esrtl anladım bi an tek doğum fiyatı o bi de üstüne muayene tahliller eklenecek diye düşündüm korktum 🤭

emineisk28 özel kliniğe gidiyordum muayene 300 TL doğuma toplamda 8000 TL ödedidik hem hastane hem doktora klinik olduğu için anlaşmalı hastanede doğum yaptım sezeryan ile Muğla da yaşıyorum

Kayseri acibadem muayene 400 nst bilmiyorum. Dogumda 8-10.000 tl falan

emineisk28 yaşadığım sehirden nefret ettirecek kadar cok. Orta halli özel bile diyemeyecegim poliklinikten bozma 3 katli bile olamayacak kadar küçük kendisine özel hastsne diyen hastane muayne ücreti 250 den. Pro docentlerin muaynesi ise 450 den basliyor.
    Standart bi ozel hastane 350 muayne ucreti basliyor. Dogum ucretleri minimum 5.000 max 15 bin arasi degisiyor ne yazikk. Kocaeli gebze

Mersin 155 muayene 4000 normal doğum epidural 1000 özel oda 1000 isteğe göre değişiyormuş

İstanbul normalde muayene 265 normal 4500 sezeryan 5500 ama biz emniyet indiriminden %25 faydalanıyoruz

Ankara , doğum paketi olarak aldım normal veya sezeryan doğum ikisi de olabilir muayene ücretleri, tahliller, nstler, epudral anestezi bunun gibi birçok şey dahil 8000 TL

emineisk28 muayeneler için hep özele gittim doktorumdan memnun olduğum için 165 tl idi ama doğumu devlette yaptım çünkü çok pahalı 7000 bin küsürdü

Kocaeli muayene ucretim 380 TL,nst ayrı ücret alınıyor.Dogum normal sezeryan farketmiyor 6000 den başlıyor,5.500 falan da var ama hastane leş 😬