derinnguney merhaba balıkesir hangi doktor
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
- Düzenlendi
Burcusenkoc merhaba bende 2020de alaaddin beyde sezeryan dogurdum 4200 bence suanki fiyati cok iyi cok memnunum ertesi gun ayaklandim cok agrim olmadi ameliyatin ertesi gunu kontrol edip taburcu ediyor bir sorun olursa ariyorsun tanidigim en iyi doktor diyebilirim
badeninannesiii bende afyonda fertillife hastanesine gidiyorum sezaryab 3800 normal 3500 dediler sen hangisine gidiyorsun
Burcusenkoc oğlumda 39+4 de almıstı canım ertesi gün hastanede geldi işte ne zaman dus alıxam onu söledi baska da muayeneye cagırmadı bi sıkıntı olmadı cok şükür..korkmayın giç bende cok korkmustum ama geröekten hiç korkulcak bişi yok anın tadını cıkartın🥰
Burcusenkoc Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip eylesin🌸
emineisk28 normalde 4500 istediler ama eşimin iş yeri indirimi var 4050 ye indirildi
Nrftm peki fiyat bilgisi hakkında bilginiz var mı
Ben kıbrısta yaşıyorum muayene 250 tl normal doğum 6000 tl sezaryen 12000 hermuayne ücreti doğum ücretinden düşecek en son.
Mesela devlet te devlet hastanesinde doğum yapana 2 asgari ücret ödeme yapıyor çalışıyorum doğum a kadarda çalışmayı düşünüyorum onun içinde extra ödeme yapıyor Türkiye de nasıl acaba ?
emineisk28
Muayene + nst 550 TL
Doğum 12000
Rabia_678 Ben daha gitmedim. Arayıp fertifilleden fiyat aldım. Önerdiğin bir doktor var mi
Gozdgn inşallah benim de sizin gibi olur 😊😍
Kyb inşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederim 😍😇
Eminekckgny
10.500 TL ödeme yaptık canım hersey dahil muayene Sınırsız taramalar testler ve doğum dahil
Nrftm çokmuş fiyatı
badeninannesiii elçim Hanıma Gidiyorum çok iyi Bir doktor Ben çok memnunum Her sorunumu Çözüyor birşey oldugunda vp den mesaj falan attıgımda cevab veriyor tavsiye ederim
emineisk28 kızlar istanbul sultangazi hasekide doğum yapan var mı nasıl bir hastane iyimi doğum için
Rabia_678 Ben de ona gideyim o zaman. İnsallah sezaryende de hassas davranır 🙏🏻
badeninannesiii İnşallah iyidir amaliyat sonucta canım cevrem de elçim hanıma gidenleri soruyorum gayet iyi olarak anlatıyorlar haftaya salı sezaryanım var Allah nasip ederse gelir buraya yazarım 🤭