yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Burcusenkoc Ben hala çok kararsızım. Özelde mi doğum yapsam yoksa şehirde mi. Tek bir gece için çok gereksiz geliyor o kadar parayı vermek. Ama şehirdeki doktorlarıda beğenmiyorum.
Doktorum izmir mavişehrde
Muayenesi 650 tl
Doğum çınarlı hastanesi mayıs ayında olacak nasipse
Kesin sezeryan olacak
7000 doktor 4000 hastane toplam 11000 tl
@emineisk28 pahalinin dibiiii 🤦🏻♀️ Sunuydu bunuydu derken 18bine dogum patladi 🤦🏻♀️ Doktorum smdi de ucreti 30bin yapmis sakami ya soktayim hala
emineisk28 normal dogum 1000 TL sezeryan 2250
bebislerimi_buyutuyorum önceden hangi hastaneye gidiyordun şimdi hangi hastane ve doktorun kim canım
Ozdn-Gndy evet malesef
emineisk28 normal doğum 500 sezeryan 3000 😊
Zeyzeym hangi hastane
MrwGngrn bende sezeryan düşünüyorum devlette ki doktorlar da yapmayacağı için mecbur gibi oluyor 😊 devlette Şahin beye gidiyorum sen kime gidiyorsun
pusatmom35 Abdülhamit hoca mı sizin :)))
emineisk28 muayene ücreti 450 tl. Doğum 3 farklı paket var benim seçtiğim 17500 tl. Kayseri
miray76t bende orayı düşünüyorum mega olan değiş dimi diğeri fiyatı çok iyimiş
Kocaeli Gebze’de yaşıyorum 400 TL muayene 5300 doğum normal sezaryen fark etmiyor 🙃
Burcusenkoc ben mehmet şirvancıyla başladım. Bir sonraki randevumu şahin cılızdan aldım. Bir kaç arkadaşımdan iyi olduğunu duymuştum. Hem devlet hem özel devam ediyorsun o zaman? Bende bu şekilde yapıcam, en azından tahlilleri şehir hastanesinde yaptırayım :)
Busra91_F_Y_C
Hangi hastane cnm
Bsrkcbs07 ilk gebeligimde önceden vitale hastanesi Ali Fuat idi fakat bana öyle bir berbat ürkünç acılı doğum anısı bıraktı ki ömrüm boyunca asla unutmam…😡
Şuan için de Kepez devlet hastanesi Fatma Özlem kılıç diye bir hanım hanımcık doktor şuan için memnunum umarım böyle devam eder çünkü orda doğum yapmayı düşünüyorum 💖