• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Zehratay benim artık 35.hafta o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum ama sürekli zam geliyor çok saçma

Cennetim41 muayene için ucyuz kusur dedi tam hatırlamıyorum pazartesi ogrenicem doğum falanda değişti muhtemelen

İstanbul Anadolu yakasındayım muayene 130 normal doğum 4 bin TL inşallah zam falan gelmemiştir yada gelmez

Beno ben en son 15 de gittim Firdevs hanıma şu an 25 haftalık olduk son iki seferdir Gölcük medara gidiyorum indirimle 195 ₺ ye geliyor demekki mantıklı bi karar almışım 😂

• Beno bunu yanıtladı.

Brcc92 15 bin mi yakon zamanda doktora gideceğim öğrenirsem sizede yazarım

Zehratay yani erken gitmişsin evet içine öyle sindiyse güzel 👍 ben şuanlik memnunum zaten sona geldim yapipacak tahlil biseyde kalmadı bı tek nst ve muayeneye gidicem çok sıkıldım hamile olmaktan bir an önce doğsa diye bakıyorum 😂

emineisk28 Azerbaycanda özel hastanelerde doğum-(800-1000manat); sezeryen(1100-1400 man)

derinnguney şehir hastanesinde yapılmıyordu canım ama şimdi perinatoloji açılmış sanırım yaparlar benim kendi özel doktorum yaptı zaten detaylıyı sadece rapor veremiyor bende raporlu olsun diye perinatologa gittim

Beno içime sindi bakalım şu anlık 🥰 sizin ilk gebelik mi ilklerde genelde öyle olur doğsa bitse dersin ama doğunca biraz tadını çıkarsaydım diye düşünür insan

• Beno bunu yanıtladı.

Kprn000 altın koza hastanesi ersin bey doktorum çok da iyi bi doktor