Tugcesevimli Smyye1B bende özel bir kliniğe gidiyorum doktorumdan çok memnunum medara ve akademide genelde dogurtuyor,Medar için 6000 dedi bana sezeryan normal farketmiyormus.
Gorkemm bebislerimi_buyutuyorum ya ben de şuan eşimin işi nedeniyle Diyarbakırdayım Nisan sonu gibi Antalya ya gelecem kısmetse doğumu orda ailemin yanında yapacağımda hastaneler doktorlar nasıl diye araştırma içindeyim sürekli çok teşekkür ederim ama bilgi verdiğiniz için 🤗🤗
Madonna Muayene ücreti 135tl sezeryan doğum ücreti 5000 tl normal doğum 7000 tl diye biliyorum tabiki her hastane aynı değil kırklareli
Ayss344 Knergiz canım biraz riskli değil mi ? Herhangi olumsuz bir suruma karşı sağlık kurumunda olmak daha iyi değil mi
Selser Knergiz ben Tolga beye gidiyorum. Tolga Atakul özel kliniği var hastanede değil . Bugün hastanedeydim başka bir şey için merak edip sordum. Siz kime gidiyorsunuz
Beno emineisk28 Kocaeli’de yaşıyorum konak hastanesine gidiyorum her gittiğimde fiyat yükseliyor garip bir şekilde biseyde diyemiyoruz sona geldik artık 😁
Zehratay Beno bende bu muayeneden önce Firdevs hanıma gidiyordum doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz telefonda bilgi vermediler
Almila44 Dmteyll merhabalar size bi sorum olacak devlet hastanesi nasıl sezeryan yapılıyormu siz galiba özele gidiyorsunuz
Tugcesevimli Smyye1B olabilir evet indiriminizden kaynaklıdır benimde var cihanda indirimli halini sormak aklıma gelmedi vallaha fiyatlar o kdr uçuk ki 😄😄😄
hayell dmrcmsy samsun livde 10.500 dediler tolga şişli Medicana 7500 Liman da 7000e yakın oluyo 6 bin küsürdü Medicalparkın fiyatını bilmiyorum ama onada 12 bin felan dediler ama yanlış yönlendirmeyim bilmiyorum orayı
Mirayelif tun ben Genesis pınar hanıma gidiyorum bu 2.hamileliğim ilk hamileliğimde de pınar hanıma gitmiştim