• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

emineisk28 muayene 170 doğum sezeryan 4000dedi tahliller hariç 🤦‍♀️

fatoskarakus ben kendim Urfalıyim orda böyle Uygun fiyat var ama bişi soylim ordaki insanların çoğu devlete gidip ücretsiz doğum yapıyorsa diye özelde böyle Uygun yoksa her yer uçmuş gidiyor ben şimdi İstanbul’da yaşıyorum burda en uygunu 3 bin o bile bana çok geliyor

tun ben memorial diyarbakır Burhan hocaya gidiyorum çok memnunum

Nevşehir sigortalı 3500 doğum şekli fark etmiyor
    Sigortasız 6500

emineisk28 muayene 315 oldu subat ayinda dogumda 7500 oldu izmir tinaztepe hastanesi malesef zam banada vurdu 1 bucuk ay sonra dogumum .

Tfidan
    Hangi hastane canım bende Denizlideyim. Cavaplarsan çok sevinirim. Bende epudural sezeryan düşünüyorum. Ama şu an hiçbir fiyat bilgim yok

emineisk28 muayene 600 sezaryen 7500 normal doğum 8500
      Allah aşkına normalde normal daha ucuz sezaryen pahalı olması gerekmiyor mu 🙄

Dmteyll merhabalar size bi sorum olacak devlet hastanesi nasıl sezeryan yapılıyormu siz galiba özele gidiyorsunuz

Emine_25 evet fakat hatalı rakam vermişim, tam doğrusu nedir bilmiyorum. Yakın zamanda hastaneye gidip öğreneceğim.

Amorfati23 onlar hakkında hiç bi bilgim yok isterseniz arayın sorun bi yarın kontrolüm var o zaman eşimi alıyorlar mı diye sorarım