• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Sevgi0478 kendi açımdan söyleyeyim, ilk gebeliğin ve her anını dolu dolu yaşamak istiyorum devlette bu imkan yok maalesef yapan arkadaşlarımdan biliyorum.

Genelde çok pahalı Ankara da.
    önerebileceğiniz bir hastane var mi?

emineisk28 160tl muayene ve 1 ay önce doğumlar
    Normal 2500
    Sezeryan 3750 liraydı ama tekrar zam geldi mi bilemiyorum 2 hafta sonra kontrolum var tekrar sorucam

sevvaliko aslında bir yandan haklısınız benim ilk gebeliğim o parayı bebeğe harcamak istiyorum açıkçası korkuyorum da ilk sonuçta iyi olur mu devlette bilmiyorum. Gidiyorum kontrollere şimdilik iyi bakalım.

Smyye1B İzmittekileri falan bilmiyorum ama Gebze’de medicalpark pahalı diye biliyorum ablam da orda yapmıştı.

emineisk28 zamanında özel sağlık Siğortası yaptırdım sadece katkı payı ödüyorum 15 TL olarak doğumda hangi özel hastanede istersem ücretsiz olacak Siğortam karşılıyor yani

emineisk28 500 muayene nst ayrı alınmıyor ücret . 5 boyutlu da bakma durumu oluyor hocanın . Doğum 8000 Rize

dmrcmsy hastanelerin anlaşmalı doğum sigortaları oluyor muayene doğum falan hepsi içinde 7800 tl

İstanbul liv hospital muayene 400 tl doğumu bılmıyorum ama geçen sene sezeryan 15.000 di dıye duydum 😔

emineisk28 cok uzucu valla ben yurtdisindayim bisi odemiyorum sigorta karsiliyo sanirim bi bilgimde yok ama 6.aydan sonra bazi seylerde bedava disci vs gibi

Esrtl anladım bi an tek doğum fiyatı o bi de üstüne muayene tahliller eklenecek diye düşündüm korktum 🤭

emineisk28 özel kliniğe gidiyordum muayene 300 TL doğuma toplamda 8000 TL ödedidik hem hastane hem doktora klinik olduğu için anlaşmalı hastanede doğum yaptım sezeryan ile Muğla da yaşıyorum