Sevgi0478 kendi açımdan söyleyeyim, ilk gebeliğin ve her anını dolu dolu yaşamak istiyorum devlette bu imkan yok maalesef yapan arkadaşlarımdan biliyorum.
yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
- Düzenlendi
Genelde çok pahalı Ankara da.
önerebileceğiniz bir hastane var mi?
Burcusenkoc hangi doktor?
Ntk Hangi hastane
emineisk28 160tl muayene ve 1 ay önce doğumlar
Normal 2500
Sezeryan 3750 liraydı ama tekrar zam geldi mi bilemiyorum 2 hafta sonra kontrolum var tekrar sorucam
Balıkesir merkez doğum ücreti hakkında bilgisi olan varmı ?
sevvaliko aslında bir yandan haklısınız benim ilk gebeliğim o parayı bebeğe harcamak istiyorum açıkçası korkuyorum da ilk sonuçta iyi olur mu devlette bilmiyorum. Gidiyorum kontrollere şimdilik iyi bakalım.
Muayne 350 doğum 6200😔
emineisk28 zamanında özel sağlık Siğortası yaptırdım sadece katkı payı ödüyorum 15 TL olarak doğumda hangi özel hastanede istersem ücretsiz olacak Siğortam karşılıyor yani
emineisk28 500 muayene nst ayrı alınmıyor ücret . 5 boyutlu da bakma durumu oluyor hocanın . Doğum 8000 Rize
hukukcuanne_06 evet acıbadem. bu fiyatlar standart doğum paketi fiyatları. standart oda. normalse 1 gece, sezeyansa 2 gece yatış. refakatçi yemeği vs. içinde
cesuranne Allaatin kaçar 😌 siz hangisine gidiyorsunuz
İstanbul liv hospital muayene 400 tl doğumu bılmıyorum ama geçen sene sezeryan 15.000 di dıye duydum 😔
emineisk28 cok uzucu valla ben yurtdisindayim bisi odemiyorum sigorta karsiliyo sanirim bi bilgimde yok ama 6.aydan sonra bazi seylerde bedava disci vs gibi
Esrtl anladım bi an tek doğum fiyatı o bi de üstüne muayene tahliller eklenecek diye düşündüm korktum 🤭
emineisk28 özel kliniğe gidiyordum muayene 300 TL doğuma toplamda 8000 TL ödedidik hem hastane hem doktora klinik olduğu için anlaşmalı hastanede doğum yaptım sezeryan ile Muğla da yaşıyorum