• Doğum
  • yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?

Usnac1995 niye kötü olsun ? İlk oğlumundevlette dogum yaptım normal dogum şuan ikinci gebeliğim sayılı günüm kaldı evimin karşısında mıs gbı hastane var niye özele gidp te 1 gün için dünyayı verim o parayı benegın ve oglumun ıhtıyacı ıcın kullanırım bezlerın fıyatları ortada bu zamanda gereksız gelıyor bana ve hastanenın ayrı ucret alması doktorun kendıne ekstra ucret ıstemesı butceyı oldukca zorluyor

Zelaldua hayır bakmadı sormadı bile detaylı yaptırdın mi diye ama normal muayene diye gittim tam detaylı bakilacak haftada yani 23.haftamda bebeğimin kalbinde çok küçük 2-3 mm kadar bir delik gördü. Adam zaten muayene sirasinda bile detaylıya girmissin gibi bakiyor o yuzden hic aklimda kalmadi

Bernass Meydan Hastanesi Ali Sancak Hoca , hamileliğimin başından beri gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan

Askiletotomsu ne alaka özel hastane sonuçta , yapılan işlemler falan herşey aynı diğer hastanelerle . Saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın

eskisehir muayene ücreti 350 ama özel saglık sigortası oldugu için 15 tl verıyoruz dogumda 9 bin küsür sigortadan dolayı 3 bin veya 4 bine gelecek dıye biliyorım

İzmir de oturuyorum muane 350 doğumu bu ay konuşucaz

İzmitte muayene ücreti 200 tl doğum 4500 sezeryan normal ikiside aynı