Melisasevill evet kaldım ebeler epey genç öğrenci çoğu nasıl olcak diye brqz tereddüt etsemde hepsi işini çok güzel yaptı çoğunluğu kadınlar vardi rahat ettim o açıdan arkadaş gibi davrandılar çok samimi yaklaştılar doğum anında bile rahatlatmak için konuşup sakalastilar benimle doğumum güzel geçti orda sorasinda da ilgili idiler
Zeynep777

- 14 May 2024
- 21 Ara 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Tuzla devlet ezgi er tartışmasında
- Tuzla devlet ezgi er tartışmasında
123blogggh Tuzla da doğum yaptım doktorum başka idi ama hasta olduğu bir iki hafta da ezgi hanıma gitmiştim gerçekten çok ilgili kendi doktorum da çok iyidi
- Zikir ve su gibi doğum yapanlar tartışmasında
Ben yaptım gebeliğim boyunca hep inşirah süresi ve zikir yaptım samimi icimden geldiği gibi dua ettim yaşın okudum benim de balkonum da kumrular var kaç senedir yuva yapmışlar su ve yicek veririm hep çok şükür duam kabul oldu su gibi doğumum oldu bir buçuk saat içinde derler ya tek avazda diye aynen öyle oldu
- Kolay Doğum İçin Öneriler🤰🏼👶🏼 tartışmasında
Bol yürüyüş aktif ol son haftalarda egzersizler
- Bebek boy gelişimi bir hafta geride olanlar tartışmasında
Canan-dilan Ben başından beri hem balık yağı hem balığın kendini tükettim fayda olmadı ne yapsam boyu kısa kaldı genetik olunca napsan boş kalıyor yani
- Evde doğum sancısı çekenler nasıl dayandıniz tartışmasında
- Pozitif normal dogumum tartışmasında
Dün Çarşamba sabah normal rutin muayneme gittim ilk nst istedi orda sancı çıkınca doktorum alttan muayene yapmak istedi hemde çatı muyanesi olmamıştım ama alttan muayene yapması ile nişanım düşmesi bir oldu iki cm açılma var dedi eve git duş al biraz yürüyüş yap dedi cuma gel iki güne dogurcan dedi tabi ki çok heycanlandim öyle deyince eve gttim evimi topladım cocumla ilgilendim sora markete bile gittim alincaklari aldım sora sancım sıklaştı yatamiyor oturamiyorudum her sanciyi çömelip kalkarak nefeslenerek karşıladım en son duracak gibi olmayınca gittim hastaneye daha kayıt sırasında iken suyum geldi hemen doğumhaneye çıktım açıklık dört olmuştu nst bağlandım ordada sancinlandim epey plates topu hareketler vs yaptım en son kontrol de acilmam ful olmuştu hemen çatala aldılar iki üç dört ıkınma derken bebeğim doğdu 38+5 de saat 23.48 de sonrasında bı rahatlama geldi anlatamam o his inanilmaz bebeğim ilk eli geldigi için el ile yırttı biraz üç dikisim oldu onun dışında birazcık da sıkıştı doğru ikinmadim için kısa süreli önlem amaçlı kuveze alındı sabah yanıma getirdiler emzirdim kuzumu ne ağrım kaldı ne sızım çok şükür Allah’ım herkese su gibi doğum nasip etsin 😄😊🥰