Kızlar ezgi er hanıma giden var mu randevu bulmaya çalışıyorum ama yok acaba hastaneden ayrıldı mı
Tuzla devlet ezgi er
123blogggh randevu açıldı acil girip alabilirsin
123blogggh çok geç gördüm fakat her gittiğin kontrol sonrası talep oluştursan ezgi hanıma hemen çıkıyor 15-20 sonrasına. Mükemmel biri, başından beri kontrollerde ona gidiyorum😇
Melisasevill evet gerçekten harika biri ilk hamileliğimde çok geç taşındım tuzlaya o yüzden devam edemedim ismini duyduğum için bi kere nasip oldu ama bu hamileliğime hep ona gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse insan kendini özelde hissediyor
Melisasevill bide talep derken nasıl yapıyorsunuz çünkü talep açarken doktor vs seçtirmiyor mhrs sürekli başka doktora randevu olduğu için aslında talep de açamıyorum
123blogggh Tuzla da doğum yaptım doktorum başka idi ama hasta olduğu bir iki hafta da ezgi hanıma gitmiştim gerçekten çok ilgili kendi doktorum da çok iyidi
Zeynep777 yaa bende doğumu tuzlada düşünüyorum siz hemşire, ebe ve genel olarak memnun kaldınız mı?
Melisasevill evet kaldım ebeler epey genç öğrenci çoğu nasıl olcak diye brqz tereddüt etsemde hepsi işini çok güzel yaptı çoğunluğu kadınlar vardi rahat ettim o açıdan arkadaş gibi davrandılar çok samimi yaklaştılar doğum anında bile rahatlatmak için konuşup sakalastilar benimle doğumum güzel geçti orda sorasinda da ilgili idiler
123blogggh bnde ılk hamılelıgımde ona gıttım hatta hamılelıgı dusunmeden once adet duzensızlıgım cardı cok ılgılendı bnmle gerçekten ıyı bir doktor ıkınvıye gebeyım suan baska doktora gıdıyorum orda ama degıstırecegım ultrason resmı Vermıyor bu gıttıgım doktor ama ezgı hanım hep verıyordu aynı hastanenın doktorları neden boyle anlamıyorum
Sezeryan doğum da yapılıyor mu
Alinrabia canım ben forumları karıştırmışım göztepe hastanesi için Forum açmıştm ona yazdınız sandım 🙈 bebiş iyi daha detaylı guatr tahlili ve kan uyuşmazlığı testi istedi dr birde fdna ve bi test daha vardı özelde yaptırılıyormuş ikili testten sonra yaptırırsın dedi ama ikili testte sorun çıkmazsa bu testleri istemiyormuş drlar bu dr niye böyle söyledi anlamadım sevmedim dr bir daha gitmem :)
Bu arada bnm gıbı olan var mı bılmıyorum ılk hamılelıgımı ogrendıgımde 7+5 gunluktu doktor kese 6+5 demıstı bugun sonucları almaya gıttım doktorun soyledıgıne gore 8+4 olmam lazım ama doktorum buyun bana adet tarıhını guncelledım 9+4 haftalıksın dedı muayene etmedı sonuclar ıcın gıttım yanı nırmal adet tarıhımle aynı olmus yasayan var mı