Kozlar 31haftaya girdim bu ikinci doğumun birinci çok zor oldu ve korkuyorum sancı nedir evde cekmedim suni sanciyla doğum yaptım sıfır acilmayla nasıl bir şeydir evde gelen sancı ve acilmanin kolay olması için neler yapabilirim
Kolay Doğum İçin Öneriler🤰🏼👶🏼
Ben sezeryan oldum ilk gebeligimde keşke bunlari bilseydim dedim öğrenince. Arkadaşım son haftalarında hurma ve ananas yedi etkisini gördü kolay doğum yaptı sende dene cnm
Bol yürüyüş aktif ol son haftalarda egzersizler
170420 bende aynı durumdayım suni sancıyla oldu ilk doğumum 33+4 deyim 1 yaşında kızım var onu bırakıp yürüyüş de yapamıyorum hava soğuk onlada gidemiyorum 😅 bakalm bu nasıl dogucak
170420 sukkari hurması yicem 35 haftadan sonra egzersiz yapmayı planlıyorum ahududu yaprağı çayı önerdiler onu bulucam ama haftasını bilmiyorum
170420 bol yürüyüş rahim yumuşaması için hurma ve ananas tüketin kolaylıkla geçsin insallah
170420 37+6 haftaligiz bol bol egzersiz yapiyorum yuruyus ve hurma yemeye basladim gunde 5 tane yiyorum umarim ise yarar gunde en az 4 kat merdiven inip cikmamiz da ise yariyormus ama benim evim mustakil oldugu icin yapamiyorum aksak yürüyüşü deniyecegim eger imkanin varsa bunlari yap ama doktoruna danismadna yapma derim
170420 hamilelik boyunca bol yürüyüş iyi geliyor ben ilkinde hemen hemen her gün yürüyordum bide sancım başladığı gün sıcak duş merdiven in çık ve ilişki çok şükür doğumum kolay ve çabuk oldu şimdi de 36 haftaligim hicc yürüyüş yapamadım bu sefer nasıl olacak ben de korkuyorum
Kerimedemir 37 de başla hurma ve ahudu çayına
170420 bol hurma , ananas yiyin . Egzersiz yapın merdiven inin çıkın
Kerimedemir evin içinde yürüyünce de yürüyüş oluyor 😁😁
semra2598 evin içinde durmak ne mümkün bacak kadar boyuyla her yerde 😅😅illa yürüyüş gibi olmuyo maalesef
Kızlar Meryem ana otu varmış internetten de araştırın doğumda açılma sağlıyormuş haberiniz olsun
Emine0619 bu doğru mu ya çok çelişkili konuşuyorlar benimde aklımda bende 34+4 deyim çok korkuyorum.
170420 benimde ikinci gelicek bende ilkinden dolayı korkuyprum benim suyum gelmişti 2 cm açıkla gittim hastaneye gece 3-4 gibi açılmam olmadı sonradan ilerledi gittikten 12 saat sonra doğum yaptım ikiciye de hemen gitmek istemiyorum 36. Haftaya gireceğiz yarın evde çekip sancımı öyle gitmek istiyorum ama açıklık ne olur suyum gelirse bişey olur mu bi de oğlum var 2 buçuk yaşında tedirginim bu konuda 🥺🤔