• Doğum
  • Evde doğum sancısı çekenler nasıl dayandıniz

Lavinya_21 bende dün yaptım bugün sancı açılma oldu devlete gidiyorum cuma gel dedi bende başka doktora gitmek istemedim için eve geldim

Şu gelince gel demesi saçma olmuş bende nişan ve sancıyla gittim 2 cm açılmam vardı bana 5 saat sonra mutlaka gel nst bağlayalım dedi hemde açılmama baktı bende devlet hastanesinde doğum yaptım ama siz en iyisi başka bir doktora görünün

Zeynep777 suyun gelince değilde sancıların sıklaşınca gitmen gerekiyor suyu bazen doğum esmasında ebe patlatıyor doktorun yanlış konuşmuş bence dk tut sancılarına çok sıklaşınca acile git bi açılmanı kontrol ettir açılman azsa saten yollar eve

Wera vala alttan muyaneden sora bı başladı sancılar hala devam ediyor belimin aşağı doğru bıçak gibi sancılar suyun iyi dedi iki güne anca açılma olur dedi bende ona güvenip eve geldim evde giriyor sancı sıcak dus vs aldım inşallah dayanırım cumaya kadar

Didemcann nst de düzenli sancı çıkınca açılmaya bakmak istedi bide çatı muayenesi olmamıştım tabi muyane sırasında kan geldi sora Nisan düştü

Zeynep777 benimde 38 hftadayım nstde sancı yüksek değil ama benim rahim baskı ağrısı kasılmalarım ağrılarım var 2.gebelik hiç alttan bakmadılar 3 güne bir gel dedi Bi an önce olsa artık 😪

Sare09 hayır kendimi evde çok zorladım baya baya doğum sancısı siklasmisken kalktım markete gttim sorasi dayanilmaz hal ztn hoplatıyordu yerimden suni almadan dogurdum

Zeynep777 Canım banada doktor aynısını dedi acilden baktılar sancı açılmam yoktu eve gönderdi. İlişki sonrası yürüyüş suyum geldi dışarda eve gidip duş alıp üstümü değiştirdim sancım yoktu beklemek istedim eşim zorla götürdü bir anda hastanede kanamam başladı bebeğin eşi aşagıdaymış düşüyordu son anda müdahale edildi hem ben hem bebeğimin hayatı bitiyordu ondan lütfen evde sancı çekme olayını dikkat edin hersey olabiliyor. Evde basıma gelseydi asla birsey yapamazdık Allah korumuş tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe