Dün Çarşamba sabah normal rutin muayneme gittim ilk nst istedi orda sancı çıkınca doktorum alttan muayene yapmak istedi hemde çatı muyanesi olmamıştım ama alttan muayene yapması ile nişanım düşmesi bir oldu iki cm açılma var dedi eve git duş al biraz yürüyüş yap dedi cuma gel iki güne dogurcan dedi tabi ki çok heycanlandim öyle deyince eve gttim evimi topladım cocumla ilgilendim sora markete bile gittim alincaklari aldım sora sancım sıklaştı yatamiyor oturamiyorudum her sanciyi çömelip kalkarak nefeslenerek karşıladım en son duracak gibi olmayınca gittim hastaneye daha kayıt sırasında iken suyum geldi hemen doğumhaneye çıktım açıklık dört olmuştu nst bağlandım ordada sancinlandim epey plates topu hareketler vs yaptım en son kontrol de acilmam ful olmuştu hemen çatala aldılar iki üç dört ıkınma derken bebeğim doğdu 38+5 de saat 23.48 de sonrasında bı rahatlama geldi anlatamam o his inanilmaz bebeğim ilk eli geldigi için el ile yırttı biraz üç dikisim oldu onun dışında birazcık da sıkıştı doğru ikinmadim için kısa süreli önlem amaçlı kuveze alındı sabah yanıma getirdiler emzirdim kuzumu ne ağrım kaldı ne sızım çok şükür Allah’ım herkese su gibi doğum nasip etsin 😄😊🥰

026 Tuzla devlet hastanesi ben çok memnun kaldım ordan

• 026 bunu yanıtladı.

Zeynep777 Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebiş inşaallah, bende salı günü çatı muayenesi oldum iki gün az az kanama geldi bugün yok acaba nişan mı diye düşündüm sizinki nasıl bir akıntıydı acaba

nurpinar önce sizin ki leke şeklinde oldu sora sümüksu kahverengi kanla karışık şekilde düştü anliyosunuz ztn peceteye gelince bakın her seferinde

Zeynep777 evet sonradan kahverengiye döndü dün falan kahverengi şeklinde geldi ama ağrım olmadığı için ben anlayamadım nişan mı muayene sonrası kanama mı hayırlısı inşaallah bende bir an önce doğurmayı bekliyorum 38+4 deyim

nurpinar nisandan epey sora başladı sancılarım benim de canım ama epey kendimi yordum yürüdüm hiç yatmadim o etkili oldu sanırsam

Zeynep777 çok iyi gözünüz aydın sağlıcakla büyüsün insallh darısı bizlere

026 biraz acır ama dayanilmayacak şekilde değil kısa sürüyor cnm merak etme 🥰

• 026 bunu beğendi.

026 amin teşekkür ederim darısı size inşallah

• 026 bunu beğendi.

026 yok ben hiç acı hissetmedim o an başka şeyler düşündüm kafamı oraya vermemeye çalıştım bir anda oldu bitti anlamadım bile

• 026 bunu yanıtladı.
              • 026 bunu beğendi.

Zeynep777 Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün inşallah ❤️

• 026 bunu beğendi.

nurpinar çatı muayanesi den de korkuyorum içim rahatladi biraz