• Doğum
  • Evde doğum sancısı çekenler nasıl dayandıniz

Sare09 hayır kendimi evde çok zorladım baya baya doğum sancısı siklasmisken kalktım markete gttim sorasi dayanilmaz hal ztn hoplatıyordu yerimden suni almadan dogurdum

Zeynep777 Canım banada doktor aynısını dedi acilden baktılar sancı açılmam yoktu eve gönderdi. İlişki sonrası yürüyüş suyum geldi dışarda eve gidip duş alıp üstümü değiştirdim sancım yoktu beklemek istedim eşim zorla götürdü bir anda hastanede kanamam başladı bebeğin eşi aşagıdaymış düşüyordu son anda müdahale edildi hem ben hem bebeğimin hayatı bitiyordu ondan lütfen evde sancı çekme olayını dikkat edin hersey olabiliyor. Evde basıma gelseydi asla birsey yapamazdık Allah korumuş tüylerim diken diken oluyor aklıma geldikçe

Sibelnogma bebeğin eşinin aşağıda olduğunu muayenede farketmemişlermiydi çünkü ilişkiyi felan yasaklıyorlar

Zeynep777 bu düşüncede doktorların olduğunu bilmiyordum ama bana daha önce 3 doğum yapmış bi arkadaş sancılarını evde çekmen daha iyi diyordu ilk doğumunda erken gitmiş suni sancı vermişler gelen gıden alttan muayene yapmış ondan diğerlerinde evde çekmiş sancıyı doktorda bi sıkıntı göndermediyse belki ondan eve göndermiştir ama bazı kişilerde hemen git diyor nstye bağlarlar felan diyor

Sare09 benim doktor öyle düşündü sanırım ama iyi ki sancimin çoğunu evde çekmişim doğumda o kadar beklemek zorunda kalmadım

Ervan kendi sancimla doğurdum cnm evde çektim sanciyi hastneye geldimde epey açılma olmuştu kısa sürdü doğum

Zeynep777 anldim masallah cnmda ilk dogumunda suni almışsın ya. Arasında fark varmı aynımı aci

Ervan olmaz mı suni sancı çok daha yavaş ilerliyor saatlerce sürüyor kendi sancin olunca açılma hizli oluyor ve o kadar şiddetli olmuyor hemenceceik açılıyor

Zeynep777 bnim 6cm açıklık vardı sancı hiç yoktu kalan 4 sntimide suni ile açıldı çok kivrandiriciydi. Şuan 2ci gebeliğim. Bunda kndi sancım gelirmiki acaba bklim

Ervan ikinciler sancılı geçer derler tabi sizinde çabaniz önemli gebelik boyunca aktif olmak egzersiz yapmak ise yarıyor

Zeynep777 Allah kolaylık versin hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 💜

Zeynep777 bklim bunda gelcekmi sancı. Ben egzersiz yapıyorum plates yapıyorum ekstra evde iş güç oğlumla uğraş fln

Sare09 yok maalesef ama çok ciddi bir durummuş Allah’tandır ki eşim ilişki istemiyordu içine doğmuş gibi erkenden doğacaktı yoksa çocuğum çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın