• Doğum
  • Evde doğum sancısı çekenler nasıl dayandıniz

Sare09 benim doktor öyle düşündü sanırım ama iyi ki sancimin çoğunu evde çekmişim doğumda o kadar beklemek zorunda kalmadım

Ervan kendi sancimla doğurdum cnm evde çektim sanciyi hastneye geldimde epey açılma olmuştu kısa sürdü doğum

Zeynep777 anldim masallah cnmda ilk dogumunda suni almışsın ya. Arasında fark varmı aynımı aci

Ervan olmaz mı suni sancı çok daha yavaş ilerliyor saatlerce sürüyor kendi sancin olunca açılma hizli oluyor ve o kadar şiddetli olmuyor hemenceceik açılıyor

Zeynep777 bnim 6cm açıklık vardı sancı hiç yoktu kalan 4 sntimide suni ile açıldı çok kivrandiriciydi. Şuan 2ci gebeliğim. Bunda kndi sancım gelirmiki acaba bklim

Ervan ikinciler sancılı geçer derler tabi sizinde çabaniz önemli gebelik boyunca aktif olmak egzersiz yapmak ise yarıyor

Zeynep777 Allah kolaylık versin hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 💜

Zeynep777 bklim bunda gelcekmi sancı. Ben egzersiz yapıyorum plates yapıyorum ekstra evde iş güç oğlumla uğraş fln

Sare09 yok maalesef ama çok ciddi bir durummuş Allah’tandır ki eşim ilişki istemiyordu içine doğmuş gibi erkenden doğacaktı yoksa çocuğum çok zordu Rabbim kimseye yaşatmasın