Emire01 amin inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı bende çok zor bir dönemden geçtim bebeğimi kaybedeceğim zannettim birde onun dışında bu hastalık ölüm gibi birşeydi ama öldürmedi öyle söyliyim size hala ara ara düşünürüm acaba bebeğimde bi sorun var mıdır diye kontrollerde hiçbir sıkıntı yok herşey güzel gidiyor ama insan düşünmeden edemiyor siz stres yapmayın sadece önemli olan o takip edin değerinizi
SSeyda2676
- 10 Haz 2023
- 12 Eki 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Hamilelikte crp (enfeksiyon) yüksekliği yaşayanlar tartışmasında
Emire01 3 4 gün sonra tekrar verin bence laboratuvar çalışanıyım o yüzden postunuzu görünce yazmak istedim size
Emire01 çok geçmiş olsun öncelikle crp nizi ara ara ölçtürün takip edin yükseliyor mu diye doktorunuz haftanınız küçük diye gerek görmemiş antibiyotiği takip edin yükseliyorsa tekrar gidersiniz doktora bol su için dediği gibi ben 24 haftalıkken zatürre geçirdim 7 gün hastanede yattım crp 250 lere kadar çıkmıştı ilaç tedavisiyle çok şükür atlattım Allah bebişimi de bana bağışladı korkmayın siz takibini yapın
- İLK DEFA ANNE OLANLAR tartışmasında
Damla22306 36+5 🥰🧿
- Hastane çantası tartışmasında
Feyzaclk biz 36 haftalık olduk daha yemi çamaşırları yıkamaya ütülemeye başladım
- Erkek bebek hurafeleri tartışmasında
-kelebek benimde erkek ama karnım sivri değil mide bulantılarım oldu ilk 3 ay hep uyudum hepsi hurafe bence 😂
- Doğum çantası tartışmasında
Kelle0129oekd hanımefendi o zaman cevap vermeyin böyle Saçma sapan şeyler yazacağınıza
- Doğum çantası tartışmasında
Kızlar çantanıza neler koydunuz birde valize mi koydunuz eşyaları ben de 36 haftalık oldum bu hafta hazırlayacağım o yüzden sormak istedim çorap hırka falan koydunuz mu kendiniz için biberon ve emzik falan kafam karışıyor da
- Gece uyuyamama sorunu tartışmasında
kvrcknrs bende 35+5 haftalığım sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyor birde göbeğim çok büyük olmamasına rağmen yine de zorluyor
Bellabells kaçıncı haftadasınız
dilay_06 süt içiyorum yatmadan önce ama hala yanıyor midem
- Kaç gününüz kaldı💙❤️❤️❤️ tartışmasında
Gzm2781 30 gün 🥰
Mrsfly bide öyle deneyeyim
Glytrkmn1 bide onu deneyeyim çok sıktı artık ağlıyorum uyuyamadığım için
Kızlar geceleri yatamıyorum istediğim gibi dönemiyorum sıcak basıyor midem yanıyor ne yapacağımı şaşırdım uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bir türlü
- Kaç Kilo Aldık? 🤰 tartışmasında
Bebisannneessi 35 haftalık 13 kilo aldım
- Şafak 99 💙🫧 Peki Sizin? ☀️ tartışmasında
Nurgkhn 33 gün 🥰
- Tekirdag tartışmasında
Golge98 sizin doktor kimdi
- Haftanız ve hangi meyvesiniz? 🥦 tartışmasında
09-11-22 evet hem üzülüyorum bi yandan da ona kavuşmak için can atıyorum
- Tekirdag tartışmasında
Golge98 optimedde nida hanıma gidiyorum