18 haftalık hamileyim , 4 bucuk ay gibi bir süre ve ben sadece 3 kilo aldım, sizde durum nasıl kızlar
Kaç Kilo Aldık? 🤰
Bebisannneessi kaç kilo ile hamile kaldığın önemli 49 la hamile kaldım şuan 15 hafta 5 kilo aldım 16 kilo ya kadar alıyorum hep hamileliklerimde
Bebisannneessi bende 19 haftalık hamileyim sadece 1 kilo almışım hemşire bile şaşırdi
Bebisannneessi 24 haftalık hamileyim 3 buçuk kilo aldım 👍
Bebisannneessi o haftalarda ben 1-2 kilo almıştım ve 21 e kadar felan öyle devam etmişti , şimdi 34+6 dayım 13 kilo aldım 😂
Bebisannneessi ben 28+6 yım en son 25-26 haftalıkken 12 kg almıştım şuan kaç aldım bilmiyorum 💁🏼♀️
incitanesi__ evet son haftalar daha çok alınıyor
34.haftayım 7 kilo aldım inşallah 10 kilo ile hamileliği tamamlamayı planlıyorum
27 haftalık hamileyim 6 kilo almışım
Ben çok aldım galiba 🥹 24 haftalık hamileyim 10 kilo aldım
Ben 25 kilo aldım :) 35.haftamdayım ilk haftalarda çok yedim aman bebişim şundan da alsın bundan da alsın diye ama 2-3 haftadır istesem de bir şey yiyemiyorum hem şişlikten hem reflüden. Amaaaan iyi ki yemişim tek derdimiz kilo olsun yavrularımızı sağsalim kucaklarımıza alalım da veririz 🙏🏻
32.haftadayım 11 kilo aldım ben de 🙃
Bebisannneessi 23 haftalığız ve 55 ten 62 i olduk🥲
Bebisannneessi 16 haftalık oldum +2 kilo ile🙃
Bebisannneessi Artık saymayı bıraktım o kadar çok :(
Bebisannneessi 34 hafta 5 kilo
15 haftalık hamıleyım -2 kıloyla yola devam edıyorum bakalım umarım az az ve saglıkla bıtırırım bu donemı
Bebisannneessi 22+3 haftaymdayım 2.900 almışım. 3 demeye dilim varmaz gramlar o derece önemli benim için 😂
Bebisannneessi 19 hafta 2 kilo aldım 🌸 68 le hamile kaldım 70 kiloyum şuan kızımdada 68 le hamile kalıp 75 le doğurmuştum bunda da öyle olur sanırım
Bebisannneessi 28+2 deyim 2 kilo almışım