Kızlar çantanıza neler koydunuz birde valize mi koydunuz eşyaları ben de 36 haftalık oldum bu hafta hazırlayacağım o yüzden sormak istedim çorap hırka falan koydunuz mu kendiniz için biberon ve emzik falan kafam karışıyor da
Doğum çantası
- Düzenlendi
Seyda2676 ben valize hazırlamıştım. Hirka koymadim geceligim sabahlikli oldugu icin gerek duymadim zaten hastane o kadar sicakti ki soyunsam bile yeriydi yani🤣
Kendim icin 2takim pijama takimi
2tane corap
2tane alt ust ic camasiri
Terlik
Depeend
Göğüs pedi ve kremi
Hastaneden cikarken giyecegim kiyafet koymustum
Bebek icin
2takim hastane çıkışı
1tane tulum
10adet bez islak mendil
Alt silme pamugu
Pisik kremi
1adet penye 1adet puffy battaniye
Biberon mama
Emzik koydum ama bence gerek yok emzige
Gogus pompasi koymamistim ama keske koysaydim sutum gelmedi sagarak getirebilirdim belki hastanede.
Ekstra olarak kagit havlu catal kasik bardak falan koydum
Seyda2676 ben kendim için iki tane pijama takımı çorap alt çamaşır atlet hasta bezi terlik aldım bebek için 4 tane takım iki tane hastane çıkışı hepsinin içine birer tane zıbın birer tane çorap koydum 2 tane battaniye Biberon emzik bebek bezi ve ıslak mendil koydum valizde hazırlamadım küçük bir çantaya koydum ikimizin de eşyalarını ona da sığdı yani valizle uğraşmak istemedim bunların yeterli olacağını düşünüyorum Ama yeterli olmadığı takdirde evden de getirilebilir Ama zaten günlerce kalınmıyor en fazla 2 gün bunların da yeteceğini düşündüm
Seyda2676 ben küçük boy valize hazırladım canım ancak sığdı. Bebeğe 5li 3 takim koydum 3 zıbın 3 tane çorap. ebeye vermek için isimli tulum zibin çorap battaniye Bez ayrı koydum. 1 müslin bide Bez battaniye aldım ekstra (Haziran sonuna geliyor doğumum çok kalın battaniye almadım o yüzden). 10 tane Bez ıslak mendil ,Pişik kremi, emzik inşallah gerek olmaz ama ben yine de Biberon da koydum. Kendime de iç çamaşırı, atlet, yelek, 2 takım pijama bi tane fotoğraf için beyaz gecelik, terlik, depend, iki tane kirliler için posette aldım sanırım bu kadar aklıma gelen herseyi yazdım 😊🌸
Seyda2676 onu da bizmi söylicez 40 defa bu postlar açıldı kendi ihtiyacının ne olduğunu düşünüyorsan onu koy 🙋♀️🤦♀️🤷♀️
Kelle0129oekd hanımefendi o zaman cevap vermeyin böyle Saçma sapan şeyler yazacağınıza
Seyda2676 valla hanım efendi saçma sapan değil gerçekler 😂😂bana artık komik geliyor yani koy çantana lohusa takımı pijama takımı yelek çorap depent ped bunlar basit şeyler başka ne koyabilme imkanı varki kendi kafana göre doktorunun planladığı doğuma göre hazırlayacaksınız işte
Seyda2676 yani ne kadar hastane sıcak olursa olsun doğum yaptığın zaman bi titreme üşüme giriyormuş annem de beni temmuzda doğurmuş ve çok üşüyordum dedi aynı şekilde bebek de ilk doğduğu zaman çok usuyormus iki kat sarmıştım seni ben dedi ben de nohut battaniye koydum