Erkek bebekte bel ağrısı oluyormuş kız olunca kasıklarda yalan mı doğrumu bilmiyorum artık 😬

-kelebek bende hiçbiri tutmadı. Tüm hurafelere göre kızım olcak ama erkek. Pipili mipili bir bebek😃

Bulantım olmadı denebilir 12. Haftaya kadar 2 kez oldu
    İştahım iyidi genel olarak tatlı yedim ekşiden nefret ettim
    Sonuç kız

-kelebek karnım sivri Çin takvimi makas bıçak yüzük testi bulantım hiç olmadı bütün yemekleri yedim hiç tiksinmedim ekşi de yedim tatlıda yedim her şeyi erkek gösterirken kız çıktı Kişiden kişiye değişiyor bence

-kelebek benimde erkek ama karnım sivri değil mide bulantılarım oldu ilk 3 ay hep uyudum hepsi hurafe bence 😂

-kelebek Ben hurafelere inanmam ama hepsini yaşıyorum 😁 Oğlumda karnım küçük öne doğru büyümüştü arkamdan hamile olduğum anlaşılmıyordu. Saçlarım cildim çok güzelleşmişti. Son aylar bel ağrısı çekmiştim. Bu sefer doktor kıza benziyor dedi daha tam emin değiliz ama karnım şimdiden yanlara doğru büyüyor 😁 çoook şiddetli bulantı yaşadım ve cildim de çok kötü hep sivilce çıktı 🥲

Avril ben 8 bucuk aylik hala uyuyorum 😂😂 midem cok yaniyor gece tuvalete cok gidiyorum aksama kadarda yatiyorum