Hurafeler nelerdir acaba
Erkek bebek hurafeleri
-kelebek sivri karın😬
pandoraninkutusu bende sivri ve erkek😅
Papatyaaa__ bende de🙂
erkek 1 hafta falan gec doguyormus. Karın öne dogru degilde arkalara dogru gidiyirmus cikarken. Bende oyle🙂
Erkek bebekte bel ağrısı oluyormuş kız olunca kasıklarda yalan mı doğrumu bilmiyorum artık 😬
Papatyaaa__ benimde erkek sivri mi yuvarlak mı anlamadım gitti🤣🤣🤣
Papatyaaa__ anlamadım gitti hahha 39+1z ondan mı ki
-kelebek bende hiçbiri tutmadı. Tüm hurafelere göre kızım olcak ama erkek. Pipili mipili bir bebek😃
-kelebek bulantı olmaz derler hiç bulantım olmadı cildim güzelleşti saçlarım güzelleşti karnım sivri az kilo aldım oğlum olacak inşallah 😂❤️
Bulantım olmadı denebilir 12. Haftaya kadar 2 kez oldu
İştahım iyidi genel olarak tatlı yedim ekşiden nefret ettim
Sonuç kız
-kelebek karnım sivri Çin takvimi makas bıçak yüzük testi bulantım hiç olmadı bütün yemekleri yedim hiç tiksinmedim ekşi de yedim tatlıda yedim her şeyi erkek gösterirken kız çıktı Kişiden kişiye değişiyor bence
Erkekte çok uyuyor anneler diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
- Düzenlendi
pandoraninkutusu erkek mi sizinde?🥰bende yumurta gibi çok sivri😅
-kelebek benimde erkek ama karnım sivri değil mide bulantılarım oldu ilk 3 ay hep uyudum hepsi hurafe bence 😂
Papatyaaa__ evet erkek benimde🥰❤️
pandoraninkutusu demek ki herkeste farklı🥰🌹🫶bende erkek ama sivri sizde erkek ama yuvarlak😍
- Düzenlendi
-kelebek Ben hurafelere inanmam ama hepsini yaşıyorum 😁 Oğlumda karnım küçük öne doğru büyümüştü arkamdan hamile olduğum anlaşılmıyordu. Saçlarım cildim çok güzelleşmişti. Son aylar bel ağrısı çekmiştim. Bu sefer doktor kıza benziyor dedi daha tam emin değiliz ama karnım şimdiden yanlara doğru büyüyor 😁 çoook şiddetli bulantı yaşadım ve cildim de çok kötü hep sivilce çıktı 🥲