Aise44 başınız sağolsun çok üzüldüm. Ama sadece crp yükselişi etken değil kayıplarda diye biliyorum. Benim doktorum Hamilelikte normal yükselmesi dedi. Her hamile de görülebiliyor dedi. Su an için antibiyotik başlayamam dedi bebek daha çok küçük dedi. İlk aylarda vermiyoruz antibiyotik tedavisi dedi. Su an için bol bol su iç dedi. Çok da önemsemedi işin gerçeği.aşırı yüksek değilmiş bu arada sizin dediğiniz gibi yani 140 150 boyutlar aşırı yükseliş dedi. Su an için bir sıkıntı yok dedi cnm. Ateş takibi yapacam kendim bide.
Hamilelikte crp (enfeksiyon) yüksekliği yaşayanlar
Aysegul_my çok şükür şu an için bir şikayetim yok benim. Kusma mide bulantısı ateş üşüme vs. Olmuyor. Ama bunlar olursa geri arayacam doktorumu. Su an için sadece su icilmesini önerdi. Bebek çok küçük antibiyotik veremem dedi zaten 26 ında kontrolm var bakalım ozamana kadar zaten ben kendim bir daha vermeyi düşünüyorum sağlık ocağında kan. Yükseliş varmı diye. Su an için suyun içine limon bir iki damla olacak şekilde damlatp içmeye başladım
Aysegul_my sizin benden bide büyükmüş bebeğiniz. Ondan antibiyotik vermişler sanırım. 12 hafta dolmadan multivitamin bile başlayamam dedi benim doktorum. Su an bir şikayetiniz var mı
Nisanyagmurum başınız sağolsun canım çok üzüldüm.benim hamilelikten önce yoktu crp. Yani şu an için bi rahatsizligmda yok şükür. 26 sinda herhalde 12 hafta oluyor sanırım. Belki ozaman başlar ilaca gidince soracağım zaten. Antibiyotik olmazsa bebeğe zararı ne olur diye. Ama crp yükselişi tek başına bir sebep değil bebek kaybi için. Mutlaka başka bir şey de vardır inşallah yeniden anne olursunuz rabbim yardımcınız olsun
Zeynepozcan size antibiyotik vermez ama bol su ve yoğurt onerebilir. Benimde dün 20 çıktı bugün göstereceğim sonuçları bakalım ne diyecek 🥺
aaslim kaçıncı haftada kullandınız antibiyotik. Bebek daha küçük diye onermedi bana. Benim doktorum profesörün bir altı doçent yani. Öyle bilgisiz bir doktor değil. Şehir Hastanesi’nde bir sürü öğrencileri var ders verdiği. Yani başlanması gerek olsaydı şu an için başla derdi. Ama 12nci hafta dolunca vitamini bile ozaman başlayacak. Sadece bol bol su dedi. Ver artı ben şeker hastasıyım raporlu. Şekerden dolayı da yükselmiş olabilir dedi. Diyetine düzenli uy diye mesaj atmış az önce
Emire01 sağolasın Allah razı olsun 😘tabiki en iyisini doktorlar bilir bol bol yoğurt yemeye çalış o iyi diyorlar bebisede faydası var Allah’ın izniyle bişi olmaz🤗 şuan 7 haftalik hamileyim yine enfeksiyonum var ama Mevlam ömür verirse benimle kalır inşallah 🤲
Nisanyagmurum çok sevindim rabbim kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin
Cümlemizin de inşallah. Buda benim ikinci gebeliğim ilkinde 9 haftalıkken kalp atışı durmuştu bebeğimi kaybettim. Şükür 9 ay aradan sonra tekrar rabbbim nasip etti. Biraz zor bı hamilelik oldu bu defaki başında mide bulantim çoktu geçti şükür. Şimdi de yeni öğrenildi şeker hastasıymşm. Gebelik şekeri değil bu dedi doktorum. İnsüline başladı dün. Artı tansiyonum da biraz yüksek gidiyor çok korkuyorum inşallah yavruma bişey olmaz diye. Yaşım 35 inşallah bu defa rabbim yiyecek ekmek nasip ettiyse size de bana da hayırla kucağımıza almayı nasip eder🤲🥰
Benim ilk gebeliğim de 69 çıkmıştı ikinci gecesi düşük yaptım 8 haftalık filan boş gebelikti
Emire01 çok geçmiş olsun öncelikle crp nizi ara ara ölçtürün takip edin yükseliyor mu diye doktorunuz haftanınız küçük diye gerek görmemiş antibiyotiği takip edin yükseliyorsa tekrar gidersiniz doktora bol su için dediği gibi ben 24 haftalıkken zatürre geçirdim 7 gün hastanede yattım crp 250 lere kadar çıkmıştı ilaç tedavisiyle çok şükür atlattım Allah bebişimi de bana bağışladı korkmayın siz takibini yapın
Seyda2676 ay çok geçmiş olsun. Çok sağolun içime biraz su serptiniz inanın. Sabahtan beri doğal yoldan bebeğime zararı olmadan nasıl diye düşünüyorum. Sitres yasak şekerim çıkıyor. İşte insan yine de üzülüyor. İnşallah bende atlatrm. Dün almıştı kanı bir daha ne zaman vereyim sizzce 26 sında kendi kadın dogumcuma gideceğim. Evet daha çok minik 🐣☺️ uygun görmedi. İnşallah sağ sağlim kucağımıza almayı rabbim nasip eder.
Rukiye22 anladım çok geçmiş olsun normalde hamilelikte zaten crp oranı bir miktar yükseliyor. Üst sınırı zorlarsa ozaman kötü. Benim doktorum özelde o yüzden her an ulaşabiliyoruz bide eşimin aile dostu. Çok iyi gerçekten bir çok şehirden hasta geliyor kendisine. Instagram sayfasi YouTube kanalı falanda var. Bana da gerekli görmedi zaten 26 sinda kontrolmz vardı. D vitaminim eksik çıkmıştı ona bile ilaç.yazmadi 12nci haftayı bekliyoruz işte. Sizde bol su için. Burdan arkadaşlar yoğurt c vitaminit tavsiye ettiler mesela. Dut kurusu da var önerilerde fakat cesaret edemiyorum bir zarari olursa diye. Rabbim tüm annelerimizin sağ sağlim yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Emire01 3 4 gün sonra tekrar verin bence laboratuvar çalışanıyım o yüzden postunuzu görünce yazmak istedim size
Emire01 amin inşallah sağ Salim kucağımıza alırız evlatlarımızı bende çok zor bir dönemden geçtim bebeğimi kaybedeceğim zannettim birde onun dışında bu hastalık ölüm gibi birşeydi ama öldürmedi öyle söyliyim size hala ara ara düşünürüm acaba bebeğimde bi sorun var mıdır diye kontrollerde hiçbir sıkıntı yok herşey güzel gidiyor ama insan düşünmeden edemiyor siz stres yapmayın sadece önemli olan o takip edin değerinizi
Emire01 çok teşekkür ederim canım düşükten sonra 4,5 5 ay sonra tekrardan hamile kaldım şuan çok şükür 13+5 haftalık hamileyim inşallah bende hepimizde sağlık bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🤲
Emire01 yaaa uyuyan dertler uyanıyor Rabbim bizi böyle imtihan ediyor öyle düşünelim derdi veren dermanı da verir bebislerimiz bı gelsin herşey güzel olacak 🥹
Emire01 e doktor dedi mi enfeksiyon bebeğe zarari var mi diye