Aynı sorun bende de var canım uykusuzluktan kemiklerim ağrıyor artık

Yinede bacaklarının arasına yastık koymayı dene

Bacakların arasına yastık koy ne tarafta rahat yatıyorsan oraya dön yat ben öyle yapıyorum

Glytrkmn1 bide onu deneyeyim çok sıktı artık ağlıyorum uyuyamadığım için

Seyda2676 iki yastık koy veya başını yüksekte tut mide yanması olmaz birde bacak arasında yastık koy veya hamile yastığı alabilirsin

B net de aynı sorun. Birde hepsinin üstüne sanki gece olunca herşeyi düşünmeye başlıyorum gibi uyumadıkça iyice kafama takılıyor herşey.

Seyda2676 benim de aynı.çatı kemiğim ağarıyor belim de taş gibi.dönemiyorum sağa sola.bacaklarım ağrıyor.aşırı terliyorum yatarken ve midem yanıyor saat 4 te uyanıyorum ortalıkta dolaşıyorum hayalet gibi

Seyda2676 doktorunla konuş ölçü versin ona göre Melisa çayı tüketin zararlı değil kullanılıyor ama hamile olduğumuz için bizim gram farklı oluyor bende 25. Haftadayim uyuyamıyorum nedense doktora gidince isteyeceğim birde magnezyum da kullandım iyi geldi uykuya

Benimde öyle gece zor uyuduğum için sabah uyanamıyorum. Öğlen 12 1 uyanma saatim bu seferde üzülüyorum düzensiz olduğu için ama yapacak bir şey yok 🥲🤦🏽‍♀️

Bellabells ay bende 4 de kalkıyorum 8 e kadar uyumuyorum yarasalar gibi mide yanması+diş ağrısı panik atak geliyor atlet kilotla yatıyorum

Seyda2676 kesinlikle hamile yastığı al ve mide yanması için başını yüksek tut

Seyda2676 mide yanması için hazır süt fayda etmiyor bana hatta dokunuyor ,kendiniz alıp kaynatirsaniz işe yarıyor .

Bende de aynı sorun var bu saat oldu hala uyuyamıyorum sırt ağrısı çok fazla. Sağa sola dönemiyorum 32+3 yim. Dayanacak gücüm kalmadı

kvrcknrs bende 35+5 haftalığım sonlara yaklaştıkça daha da zorlaşıyor birde göbeğim çok büyük olmamasına rağmen yine de zorluyor