@Sevil1996 21+6🍌
Sevil1996

- 12 Tem 2024
- 28 Eki 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Hangi Meyve Oldunuz 🍈🥑🍒 tartışmasında
- İç çamaşırda sızıntı şeklinde ıslaklık ?? tartışmasında
@Sevil1996 35+6 haftalıkken azar azar gelen suyla doğum yaptım bekleme git gence
- Tahlil sonuçlarına bakar mısınız anlayan ? tartışmasında
Cey-cey kesinlikle katılıyorum eğer gerekli ise bu kanlar size mutlaka tekrarlayın başka bir yerde. Sağlık ocağında kanlar bekliyor ve yanlış sonuca sebebiyet verebiliyor benim de başıma geldi @Sevil1996
- Şafak kaç 🐣🩷 tartışmasında
@Sevil1996 57 🤗
- Hastanenin 10 gün kontrol hakkını kullanan var mı tartışmasında
@Sevil1996 Dr kendisi de gel demeli canım benim hep gel diyor gidiyorum daa ve kullanmak hakkın sonuçta ücret ödüyorsun hatta kendisi 10 günü geçmeyin gelin ki ücret ödemeyin diyor doktorum ve ilerde gel demese bile giderim çünkü bende bebeği çok merak ediyorum.
- Gebelikte Türk kahvesi tüketiyor musunuz tartışmasında
@Sevil1996 canınız istemiyorsa içmeyin cafein sonuçta ilk 3 buçuk ay ben tiksinmiştim ama şimdi nerdeyse her gün içiyorum canım istiyor çünkü keşke istemese seviyorum
- Gebelikte Türk kahvesi tüketiyor musunuz tartışmasında
@Sevil1996 evet tüketiyorum genelde 2 veya 3 günde bir içiyorum
- plesanta rahime yapışık mış tartışmasında
@Sevil1996 korkmayın bence netten baktım önemli biriey gibi görünmüyor hatta yaz aylarında neredeyse çoğu gebede olurmuş içinizi ferah tutun iyi dşünün iyi olsun
- Vajina dudak tarafı hafif sızı anlık ağrı tartışmasında
@Sevil1996 benimde var ama diyirlar hangi taraf ağrıyorsa otarafa yerleşiyormus. Bebek
- Progestan fitil ağrı yumuşatır mı tartışmasında
@Sevil1996 banada doktorum ağrılarım devam ettiği için kullanmamı söyledi kasıklarım karnım belim ağrıyordu. Düzenli kullanıyorum hafifledi bazen hiç olmuyor ağrım
- Banyo yapmak hamilelikte tartışmasında
@Sevil1996 bende 6 haftalık hamileyim , hamile olduğumu bilmedim için regl olacağımı zannediyordum ağrıdan duşa girip sıcak su tutup masaj yapmıştım kasıklarıma çok şükür bişey olmadı 😂
- Progestan fitil tartışmasında
@Sevil1996 bende başından beri fitil olarak kullanıyorum