• Gebelik
  • Tahlil sonuçlarına bakar mısınız anlayan ?

Sağlık ocağı buna neden bakmış anlamadım ben cidden 29 haftalık hamileyim bunlar gebe kalmadan önce bakılan hormonlar değil mi Şuan gebelikte yüksek çıkması normal de şaşırdım neden bakılmış

Sevil1996 bence kanı telrar hastanede verin sonuclar yanlıs cıkmıs
    Neden bakılmıs bilmiyorum ama benimde basıma geldi degerler kat kat yüksekti megersem saglık ocagından gelip alıp bakılana kadar kankar bozulmus cok korkmustm

Cey-cey kesinlikle katılıyorum eğer gerekli ise bu kanlar size mutlaka tekrarlayın başka bir yerde. Sağlık ocağında kanlar bekliyor ve yanlış sonuca sebebiyet verebiliyor benim de başıma geldi @Sevil1996

Sevil1996 canım sağlık ocağı sırf para alabilmek için gebe kadınlardan saçma sapan kanlar alıp değerlere bakıyor. Bana da kolestrol bakmıştı. Doktorum dedi ki hamilelikte kolestrole bakılmaz yüksek çıkar çıkması da lazım. Sağlık ocağında verdiğim hiç bir değere bakmıyordu. İdrar tahliline bile bakmadı yanlış çıkıyor diye. Tıp fakültesine git tekrar ver diyordu.

Sevil1996 aynen genelde gebe kalmak için bakılan kanlardan. Ben sadece sağlık ocagında anormal buldugunuz kan degerlerını tekrarlama taraftarıyım