• Gebelik
  • İç çamaşırda sızıntı şeklinde ıslaklık ??

Canım benim dediğim ped farklı orada sıvıya göre renk alıyor bana vermişti doktorum az az geliyordu renksiz olur zaten sıvı ama o pedde renk değiştiriyor

Hiç korkma canım benim ki sürekli değildi azar azar günlük çamaşırim islanirdi 36 da doğum yaptım küveze de girmedi korkma yani birşey olmaz varsa da yine de hazır ol sen dua et canım

Asya-asel Şuan hiç gelmedi iki kes oldu başka yok doktoru aradım devam ederse gel dedi 🙏

Dikkat et devamlı bak bakalım canım hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sevil1996 valla benimde aynı minik minik beyaz akıntının etrafında da sıvı var

Sevil1996 doktorunuz yazarsa banada cvp verrmiisniz benimde aynı şekilde çünkü bnde haftaya gitcem kontrole

FyA devam ederse gel dedi yarın ama az geldi anlamadım

Sevil1996 kesinlikle ihmal etme canım benim ilk gebeliğimde öyle oldu gelen gerçekten suymuş ve suyum bitmiş o şekilde

kubrakta yarın sabah gitcem telaşla bekliyorum ama başka gelmedi bebeğim hareketlerini kontrol ediyorum sürekli

Benim yaklaşık 2 haftadır geliyor şeffaf su gibi akıntı 36 haftalık oldum acile gitmiştim bebek hareket azlığı için su geliyor vs hiçbişi demediler