Canim ben de korkyodum banyodan cikyodum tir tir titryodum.doktora sordum kaynar suyla yapmyosan bisey olmaz dedi.ama benim.icim rahat etmedi banyoya girmeden once banyounu havlunu isit guzelce.sonra cikincada giyinecegin odaya elektrikli soba koy on numara
Banyo yapmak hamilelikte
Aybarssmom_ hhahh bende aynı yaz kış sıcacık suyla yıkanırım elimde değil diğer türlü😀🤦♀️
Elifdddd o banyo beşinci boyut gibi olacak buhardan göz gözü görmeyecek yoksa ben arındığımı hissetmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Sevil1996 riskli bir durumunuz yoksa sıcak suyla da alabilirsiniz. Ben almıyorum ama doktor vs yasakladığından veya sağlık açısından değil de daha çok çok sıcak su bunalttığı için alamıyorum bir şey olmaz bence dert etmeyin 🙏
Sevil1996 düşük tehliken yoksa çok kaynar olmadığı sürece yapabilirsin başında beri yıkanıyorum hatta şuan 33 deyim kaynar la da yıkanıyorum çok severim sıcak suyu bisey olmadı çok şükür rahatlatıyor
KuzeyinAnnesi10 düşük tehlikesi yok çok şükür 🙏🩷
@Sevil1996 bende 6 haftalık hamileyim , hamile olduğumu bilmedim için regl olacağımı zannediyordum ağrıdan duşa girip sıcak su tutup masaj yapmıştım kasıklarıma çok şükür bişey olmadı 😂
Sevil1996 23 haftalık hamam gibi duşa girerim 😃😃 zararlımiymis
Sevil1996 Sıcak suyun ne zararı olabilir ? Böyle herşeyi düşünürseniz 9 ay geçmez kışın mecbur sıcak suyla duş alıyoruz yoksa hepimiz zatürre oluruz değil mi ?
Sevil1996 hamama girmediğin, buhar banyosu yapmadığın sıcak suyun altında ‘saatlerce’ kalmadığın sürece bir şey olmaz.
AzcikMantikliOlun teşlekğr ederim 🥰