36 haftalığım bu zamana kadar günde 1 yada 2 fincan içtim içmeyede devam ediyorum 😅

Sevil1996 ben ilk gebeliğimde de şimdi ikincide de hiç içmiyorum ama çok baş ağrısı yaşayınca ilaç içmektense bir fincan kahve içiyorum en küçük fincanlardan çok iyi geliyor sanırım hamilelikten önce vücudumuz okadar alışmış ki biraz da arıyor gibi geliyor bana yorgun ve ağrılı günlerde içiyorum doktorum da günde bir fincan kahve içebilirsin demişti ama ben aşırı pimpirik bir insanım içerken bin kere düşünüyorum 😁🫢🤦🏼‍♀️

Sevil1996 evet ben hamilelikten önce günde 3-4 fincan içen biriydim sonra tiksindim simdi bazen canım çekiyor yani 1-2 günde bir fincan içebilirsiniz 🩷

Günde 1 fincandan bişey olmaz canıııım diyorum😃 ayrıca kendimi hamileyken sigara içenler bile var bir fincan kahveden ne olacak ki diyerek rahatlatıyorum😄

Sevil1996 herşeyin azı yarar fazlası zarar az miktarda tükettiğin sürece hiç bir şeyin zarar vereceğini düşünmüyorum herşyden de yedim içtim abartmıcak şekilde bugüne kadar da hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür

Sevil1996 ben içtim ama sürekli değil 2 3 kere de nescafe içmiştim iş yerinde içiyorlardı kokusu o kadar güzel geldi ki canım çekti gebeliğim boyunca toplam 3 kere felan içtim ama Türk kahvesini daha fazla içmişimdir

Sevil1996 doktorum haftada 3 gün 1 fincan Türk kahvesi ya da filtre kahveye izin vermişti 🙏🏼

Sevil1996 gebeliğin başından beri her gün tüketiyorum doktorum sorun yok günde 1 Türk kahvesi veya tall boy filtre kahve içebilirsin demişti bazen mocha fln içiyorum sordum onada sorun yok dedi , 2 bardak da çay içiyorum ( ince belli çay bardağı )

Sevil1996 evet ben haftada 2-3 kez içiyorum doktorum da günde 2 tane içebilirsin demişti

Sevil1996 ben cok severm türk kahvesni ama gebelşkten sonra nadir icer oldum, ilac kullanıldgı icin icmek istemyorm yani günde bir fincan icsem nolur ki blmiyorum