Asafinannesi canım ihmal etme.bende senin gibiydim.Gebelik kolestazi dedi doktorum ve bu yuzden 2 hafta erken doğum yaptım.Yani hem senin için hem bebek için tehlikeli bi durum.İhmal etme
JJasmin7234
- 22 Eyl 2018
- 28 May 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kaşınıyoruuuum 😥 tartışmasında
- Meme ucu yaralari tartışmasındaAyva çekirdeğini suda beklet jel kıvamına geliyor o iyi geliyor. Bide lansinoh krem😉
- Gaz sorunu 😕 tartışmasındaKızlar 2 hafta önce doğum yaptım.Bebeğimin gaz sıkıntısı başladı malesef 😕ne önerirsiniz lütfen yardım edin
- Bebeğim Emmiyo 😕 tartışmasındaUluElif içiyorum canım 😊
- Bebeğim Emmiyo 😕 tartışmasındaKızlar Merhaba
1 hafta önce doğum yaptım.Bebeğimi emzirirken uyuyor ve çok az emiyo ne yapmamı önerirsiniz? Lütfen yardımcı olun strese giriyorum o emmeyince😕 - Yarın sezeryan olacağım tartışmasındaCmlylmzzz Ayy canım allah kolay doğum nasip etsin bende yarın sezaryen olacağim😊
- 39+0 ve ben yarin doguma gidiyorum tartışmasındasare55 tamam canım hayırlı ugurlu olsun😊
- 39+0 ve ben yarin doguma gidiyorum tartışmasındaCanım Allah hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inşallah.Bende cuma günü sezaryen olacağım ve cok korkuyorum 😳Doğumdan sonra bilgilendirirsen sevinirim 😉
- 35. Hafta kasılma tartışmasındaNormal canim 😉
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaYenidenanne öyle tabi canım önce allaha emanetler biz ne desek boş 😊
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaZezell canım eve sıkıntı yok dedi ama kontrolüm yarım doktora göstericem nst sonucunu 😉ama kalp atışını duydum o bile yetti😊
- Zuzumunannesi anladım canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi😉
- Zuzumunannesi ya kızlar şu temizlik yüzünden başımıza is alicaz. Bırakın şu temizliği ya evlatlarimiz herseyden önemli.Bişey olsa allah korusun vicdan azabından ölürüz😕Helemswnim hamileliğin ilk ayları canım daha dikkat etmeniz lazım.dostane bi uyarı 😉
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaZezell bende şimdi geldim hastaneye nst ye giricem.Bişey dediler mi canım sana kontrolde?
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaLiladrian sizede iyi doğumlar canım çok teşekkür ederim 😉
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaAycanHilal sanırım evet😊
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaAyaGndoanSeluk tamamdır canım teşekkür ederim 😊
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaLiladrian teşekkür ederim kızlar rahatladım biraz😊
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaLiladrian günde 10 kere hareket ediyor.Ben onu saat başı diye biliyordum ondan az geldi bana 😉bide gece yatarken özelikle sola baya hareket ediyordu onlar azaldı biraz..
- 37.Hafta bebek hareketlerinde azalma tartışmasındaKızlar Merhaba
37+2 deyim bebeğimin hareketlerinde azalma var.Normal bi durum mu acaba?Benim gibi hisseden var mı? İnsan panikliyo ister istemez😕