AyaGndoanSeluk tamamdır canım teşekkür ederim 😊
37.Hafta bebek hareketlerinde azalma
AycanHilal sanırım evet😊
Liladrian sizede iyi doğumlar canım çok teşekkür ederim 😉
Jasmin7234
37+3 um bende bende ayni panikleyim 3 gündür hareketleri o kadar az ki eski yumruklarını özlüyorum..her an doktora godesim geliyo..bir aksam dayanamayıp gittim de
37+3 um bende bende ayni panikleyim 3 gündür hareketleri o kadar az ki eski yumruklarını özlüyorum..her an doktora godesim geliyo..bir aksam dayanamayıp gittim de
Son haftalarda azalır diyorlar benim de öyle ☺️
Jasmin7234 33.haftamda aniden bebeğimin hareketlerinde azalma oldu.Doktora gittim.Doktorum normal bi durum yeri daraldı dedi.Günde 4-5 kere vurur ama sert vurur hissedersin dedi.
Zezell bende şimdi geldim hastaneye nst ye giricem.Bişey dediler mi canım sana kontrolde?
Jasmin7234
Bisey dedi mi sana
Bisey dedi mi sana
Jasmin7234 benim suyum azaldığı için doktorum haraketleri çok iyi dinlemen lazım dedi 3 saat arayla günde en az 10 tekme dedi diğer haraketleri zaten hissedersin ama 10 net tekme olması gerekiyomuş Allaha emanetler hepsi
Zezell canım eve sıkıntı yok dedi ama kontrolüm yarım doktora göstericem nst sonucunu 😉ama kalp atışını duydum o bile yetti😊
Yenidenanne öyle tabi canım önce allaha emanetler biz ne desek boş 😊
Benimde 37. Hafta azaldi hareketler ama carsamba kontrolum var ozamana kadar beklicem