Kızlar Merhaba
37+2 deyim bebeğimin hareketlerinde azalma var.Normal bi durum mu acaba?Benim gibi hisseden var mı? İnsan panikliyo ister istemez😕
    Jasmin7234 Günde en az 10 hareket olmalı diye okudum. Diğer türlü normal olmalı, yeri daralıyor vs. Ama kesintisiz 4 sa hiçbir hareket algılamazsanız doktora gidin deniliyor. İçinizi ferah tutun.
      Liladrian günde 10 kere hareket ediyor.Ben onu saat başı diye biliyordum ondan az geldi bana 😉bide gece yatarken özelikle sola baya hareket ediyordu onlar azaldı biraz..
        Jasmin7234 1 saat içinde 10 defa hareket etmeli dediğiniz bilgi programlarda ve internette geçen bir bilgi haklısınız. Ancak bu durumun özellikle hamileliğin ilerleyen safhalarında gerçekleşmesi her zaman öngörülemez. Doktorların genelde söylediği şöyle bir şey var; her bebek her anne farklıdır dolayısıyla bebek hareketi saymak, bununla ilgili bir sayı vermek çok da sağlıklı değildir. O yüzden günde en az 10 defa hareket daha gerçek bir bilgi gibi görünüyor gözüme. Benim kızım da sol tarafıma değil sağıma yattığımda daha çok hareket ediyor maalesef tam tersi olması gerekirken. Endişelenecek bir durumunuz olduğunu sanmıyorum. Sağlıklı doğumlar.
          Korkmayın bebek kanal a inince yani kafası asagıya dönünce hareketleri azalıyor aynı durum bende de vardı gece nst ye gittim gayet normal doktorum öle dedi . Cok panik yaptıysanız nts ye girin
            37+3 deyim bende azaldığını hissediyorum her şey yolunda çok şükür az kaldığı için tedirgin oluyoruz sanırım ☺️
              Jasmin7234

37+3 um bende bende ayni panikleyim 3 gündür hareketleri o kadar az ki eski yumruklarını özlüyorum..her an doktora godesim geliyo..bir aksam dayanamayıp gittim de
                Son haftalarda azalır diyorlar benim de öyle ☺️
                Jasmin7234 33.haftamda aniden bebeğimin hareketlerinde azalma oldu.Doktora gittim.Doktorum normal bi durum yeri daraldı dedi.Günde 4-5 kere vurur ama sert vurur hissedersin dedi.
                Zezell bende şimdi geldim hastaneye nst ye giricem.Bişey dediler mi canım sana kontrolde?
                  Jasmin7234

Hayır son haftalar paniklemen kötü rüyalar görmen doğal dedi
                  Jasmin7234 benim suyum azaldığı için doktorum haraketleri çok iyi dinlemen lazım dedi 3 saat arayla günde en az 10 tekme dedi diğer haraketleri zaten hissedersin ama 10 net tekme olması gerekiyomuş Allaha emanetler hepsi
                    Zezell canım eve sıkıntı yok dedi ama kontrolüm yarım doktora göstericem nst sonucunu 😉ama kalp atışını duydum o bile yetti😊
                    Benimde 37. Hafta azaldi hareketler ama carsamba kontrolum var ozamana kadar beklicem