Arkadaşlar kaşınıyorum 🤭 hemde Deli gibi. Ayaklarım bacaklarım kollarım sırtım popom kafam her yerim. Gece oluyor sadece. uyutmuyor, uyusam uyandırıyor. Doktora söyledim tahlil falan yapmadı sadece ailede başka kadınlar da hamileyken kaşınmış mı sor dedi. Sordum kaşınmamış dedim, sıcaklardandır o zaman dedi. Ama sıcaklar geçti ben hala kaşınıyorum 😥 hangi bölüm doktoruna gitmeliyim siz yaşadınız mı böyle birşey?
    Ebrar34 hatırlattım bi de tekrar. Ailede varsa safra kesene bakarız dedi, yok deyince bosverdi 😥
      Asafinannesi doktorunun tahlil yapması lazımdı. Bende yaşadım el ve ayakta kaşıma hemen kan ver karaciğer enzimlerine bakıcam demişti ki seninki kadar şiddetli olmamasına rağmen. Çok şükür temiz çıktı sonuçlar. Sonrada zaten kendiliğinden geçti kaşınma
        PasaninAnnesi evet araştırdım kolestaz olabilirmiş ama doktorun bununla ilgili hiç birşey yapmaması 😥 ağlıyorum kasıntıdan resmen, insan gece uykusundan kaşınarak uyanıp bu havada soğuk duş alıp vantilatör önünde yatar mı ya 😥
          Zuhalkorkmaz2205 ellerimde olmuyor benim. Ayaklarda ve özellikle bacak ve kollarda felaket oluyor hiç bi tahlil de yapmadı 😥 anca kaşığımda ağrı var dedikçe idrara bakıyor o kadar 😥
          Asafinannesi açlık safra asitleri testi yaptırmalısın eğer koleztazıysa bu çok ciddi bişey nasıl boşveriyo doktorun 🧐 çünkü aynı şey bende var kendimden biliyorum ama koleztazı değil hamilelik alerjisiymiş 14 hastalıkken başladı 26 haftadayım hala kaşınıyorum 😔 inşallah seninkide gebelik alerjisidir canım ama mutlaka yaptır testleri başka doktora görün
            Asafinannesi evet bakiyorlar 37 olucam çarpıntim var diye acile gitmistim acilde ki doktor ellerin biraz mor gibi kolestazına bakıldi mı diye sordu yeni kab tahlili yapmisti doktorum onlar temizdi o yuden acil doktoru bidaha yapmadi eger bakilmadi deseydim hemen kan istiycekti tamam o zman kan tahlili istemiyorum dedi. Arkadasiminxa kolestazdan cok kasintisi olmus gece dayanamamis acile gitmis acil doğuma alındı normal bekliyodu bebegin kalp atislarida yavaslamisti kolestazdan hemen sezeryana aldilar yani gecistirilecek yada illa aile gecmisiyle sorgulanacak bi durum degil. O doktor nasil bi doktor acaba
              Gamze123 canım başka bi kadın Doğuma mı gitmeliyim yoksa farklı bi bölüme mi? Bi arkadaş dahiliye yazmış şimdi o bölümden randevu bakıyordum 😪
                Bu kaşıntı bendede var egzemalılar gıbı kuru cildim ozelikle bacak popo karacıgerımde bır deger yuksek cıkdı ondan galıba
                  Asafinannesi ilk ayimdan beri kaşıni yorum hala kasiniyorum seni çok iyi anlıyorum düşün artık elime meyve bıçağı alıp her yerimi kazidigim günleri bilirim gündüzleri fazla yok ama gece başlıyor aynen öyle doktora gittim fitil verdi tahlil filan istedi ama tahlili yaptırmadim suan da da popom yara olmusnkaniyor kasimaktan senincok iyi anlıyorum canim arkadasim😢😢😢
                    Asafinannesi ben de aynı durumdayım doktoruma söylediğimde karaciğer enzimleri ve safra enzimlerine bakılmasını istedi acil olarak.ve dermatolojiye gönderdi oradaki doktor test sonuçlarına baktı kolestaz değil hamilelik alerjisi Bebek doğduktan sonra geçecek dedi rahatlatmak için krem ve losyon verdi.az biraz rahatladım ama hala kaşınıyorum gece uyuyamıyorum ben de. Şükür ki 10 günüm kaldı Doğuma.geçecek diye kendimi avutup dayanmaya çalışıyorum. Değerlerinize baktırın lütfen kolestaz şakaya gelecek bi durum değil.
                      PasaninAnnesi ayyy yaptıracağım tahlilleri eğer kötü birşey çıkarsa ailenden başkası gecmişinde hamile bi kadından dayak yemişmiydi der allah ne verdiyse yolarım o kadını 😤 aşırı gerildim sinirlendim galiba biraz da korktum şuan 😥
                        Asafinannesi geçmiş olsun doktorunuza bişey demek istemiyorum 🤦‍♀️ Acil Gastroenteroloji bölümüne görünün ihmal etmeyin karaciğer enzimlerinize bakılsın
                          Yagmurakks tahlil neden istemedin ki canım bak ciddi sonuçları olabilirmiş 😥 ben de yatağımın basında bidonla limon kolonyası bulunduruyorum 😥 onu sürül her yerime sonda vantilatörün önüne yatıyorum. Üşüyorum, her yerim ağrıyor ama başka türlü uyuyamıyorum 😥😥