Zuzumunannesi cnm korkma normal bunlar sakin ol kötü düşünme inşallah hiç birşey olmamıştır sen çok ayakta kaldin diye kuyruk.sokumun ve kasıkların agrimistir idrarda genelde oyle olunca enfeksiyon oluyo zaten tahlil verdin yarın dr gidip bakcan hic korkma rahat ol etrafındaki şeyler seni korkutmuş anlaşılan
Temizlik yaptım bebeğim plesantadan ayrılmış olabilir mi çok korkuyorum
Sağlık ocağındaki doktor ve ebeye danışsaydın keşke 😟
Zuzumunannesi Plesanta bebekten ayrıldığında yoğun kanama olur Allah korusun.
Zuzumunannesi ya kızlar şu temizlik yüzünden başımıza is alicaz. Bırakın şu temizliği ya evlatlarimiz herseyden önemli.Bişey olsa allah korusun vicdan azabından ölürüz😕Helemswnim hamileliğin ilk ayları canım daha dikkat etmeniz lazım.dostane bi uyarı 😉
Canım ebeler bebeğin kalp sesini dinliyorlar onların yanına git bi istersen
Zuzumunannesi Kızlar biz hamileyiz hasta degiliz lütfen hamileligi bu kadar abartmayalım. Ben 32 haftalık oldum her işimi kendim yapıyorum tabiki her temizlik sonrası cok agrım oluyor hatta gece dönemiyorum bile bazen ama içimizde bir can büyüyor olacak o kadar. Hareketlerimize dikkat edersek Allahın izniyle hic birsey olmaz
Deletedmom15257 evet canm aynen öyle sen ne yapıyorsun saçmalama bebeği emzikten düşüreceksin bebek ölür farketmezsin içten seni zehirler farkında olmazsın bile dediler inşallah temiz çıkar sonuçlar canm teşekkür ederim 😊
Didtas danıştım canm temizlik yaptım diyince çok kızdılar düşüğe sebebiyet verirsin dediler kanamam yok dedim idrarda istediler bklm sonuçlar ne olacak
Demir çok şükür yok canm
Zuzumunannesi yok.kuzum inanma haa dikkat et tabiki ihmal etme ama bu kadarda takıntılı olmamak lazım inanki eskiden her dk dr giderdim ama artık hareket ediyo diye hiç strese girmiyorum hergun evi temizliyorum ç.tesi bile evinyikadim halıları kaldırdım diğer odaları viledaladim tuvalet banyoları yikadim yemek yaptim halden düştüm ama bebegime birşey olcak diye hiç kafama koymadım çünkü ağır kaldırmadım karnima bellime dikkat ettim sende çok takma çünkü o cokkk güvenli yerde rabbim nasip etmişse ne yaparsan yap hiçbirşey olmaz ama kısmet değilse uzan sadece lavaboya bile kalkarsan olacağı varsa olur
Jasmin7234 öyle ama canm zaten üç ayır hiç birşey yapmıyordum eşim yapmaya calışıyordu ne kadarda olsa içime sinmiyordu bende ilk üç ayın tehlikesi geçti diye düşünerek girişmiştim
Ceyduygu inşallah canm Allah razı olsun teşekkürler
Deletedmom15257 doğru söylüyorsun canm bende çok takmazdım bu zmna kadar çok rahat geçirdim Rabbime tevekkül ettim ona sığındım dünde öyle söylediler gerçekten insan ister istemez takıyor kafasına ateş bassa aklıma o geldi halsiz kaldım aklıma o geldi çok etkilediler beni artık kimseyi dinlemiyeceğim
Zuzumunannesi dinleme kesinlikle dinleme
Zuzumunannesi o haftalarda bende de kuyruk sokumu ağrısı olmuştu çok fazla yorulmaktan ve ayakta durmaktan oluyor riskli haftaları biraz atlatmışssınız ama dikkat edin yinede fazla temizlik yapmayın camlarıda silivermeyin canınızdan bebeğinizden kıymetli mi?
Zuzumunannesi niye herşeyin en kötüsünü düşünüyorsunuz ya kardeşim hiçmi tevekkül etmiyorsunuz hiçmi inancınız yok sen elinden geleni yap çekil geresi tevekkül yiyecek ekmeği varsa gelir yapmayın allah aşkına kendinizi yıpratmayın böyle ya
Zuzumunannesi dikkat et tatlım bende 32. Haftada çok yorulduğum için erken Doğum tehlikem var
Zuzumunannesi anladım canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi😉
Dikkatli ol canım ama Allah’ın izniyle birşey yoktur yorgunluk vurmuş sana
Zuzumunannesi canım kasımda bende bebeğimi bu şekilde kaybettim eğer bebek plasentadan ayrılmışsa karnın bi tarafı yani bebek hangi taraftaysa tahta gibi sert oluo ve o taraf şiş oluo kanaman oluyo hamilelik belirtilerin kayboluyo acıyan göğüsler vs sen bence kendini biraz fazla yormuşun bırak camların pis kalsın sen kendine ve kuzucuğuna dikkat et bol bol dinlen 🙏🏻💕