Asafinannesi aynen öyle ya özel devlet bakmicaksın insan olsunlar bu nedir ya hep biz mağdur oluyoruz Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları can emanet ediyoruz kolay mı
    Asafinannesi Tabiki çeşitli sebeplerle özele gidilebiliyor ama cidden nasıl böyle rahat davranmışlar anlayamadım.Çok haklısınız.Siz üniversite hastanesinden de kontrol olun,orada da dosyanız olsun hem.Didik didik araştırıyorlar merak etmeyin.
      Asafinannesi 20+1 suan canım galiba benimki progestan kullanmaktan yükselmis dün verdiğim kanlarda da düşüş var ilacı kestikten sonra düştü bakalım iğnesini kullanıyorum şimdi
        Ceylanim ay benim umrumda değil çatlaklar oğlumun hatırası diyorum çatladıkca catlıyorım 😅😅 çatır çatır hamilelik geçirdim diye buna denir ne o öyle bebek gibi karınla çocuk mu doğarmış çatlaksız 😂
          Panda32 araştırma hastanesinden randevu aldım yarın gideceğim inşallah 🙏 bugün de özeldeki doktorum tahlilleri aldı bakalım inşallah kurtulurum bende 😪
          Ebrar34 bugün doktora kolestaz olabilir mi falan dedim de anca tahlil yapmak aklına geldi ama ben yine de yarın gideceğim araştırmaya
            CansuDemir bugün özelde tahlil yaptılar çok şükür ben yine de yarın gideceğim araştırmaya en sağlamı o olacak canım sanırım
            Asafinannesi canım ihmal etme.bende senin gibiydim.Gebelik kolestazi dedi doktorum ve bu yuzden 2 hafta erken doğum yaptım.Yani hem senin için hem bebek için tehlikeli bi durum.İhmal etme
              MomBse Protestanı ben de kullandım 3-4 ay fitil olarak, öyle bi etkisi olmamıştı. Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık versin 🙏
                Jasmin7234 cok sağol canım 🙏 bugün özelde tahlil verdim yarında araştırmaya gideceğim bırakmayacağım peşini 😅
                Asafinannesi mutlaka kan ver karaciger enzimlerine baktir ve cildiyeye de git bende yasadim suan gecti cok sukur 38siz gecmese sezeryana alacakti doktor kasintinn bebege etkisini bilemeyiz demisti ama gecti cok sukur cildiye bisey bulamadi kan degerlerm normaldi kadindogumcumn yazdgi igne gecirmisti kasintmi
                  Asafinannesi aynı durumun benzeri bende oldu kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kızarıyordu doktoruma danıştım gel karaciğer tahlil i yapalım dedi önemliymiş bu test .işi şansa bırakamayız dedi.bence sende tahlil iste doktorundan eğer geçmezse 1 2 güne cnm.
                    aren6161 bana da kadın doğumdan tahlil yaptırdılar bugün canım safra kesesi karaciğer falan dedi birsürü şey istedi. Yarın çıkacak sonuç inşallah bakalım
                      deleytedmom257 uzun zamandır vardı bende ilk söylediğimde takmamıştı doktor bugün kolestaz olabilir mi falan dedim de öyle tahlil istedi resmen ben hatırlatmış gibi oldum ihtimali 😅 yarın çıkacak inşallah sonuçlar canım hayırlısı inşallah 🙏
                        Asafinannesi amin cnm.benimde şükür temiz çıktı. Malum hergün yumurta yiyoruz ya 1 kaç gün ara verdim kesildi kaşıntı.hergün yiyince ağır geldi galiba karaciğere.seninki de temiz çıkacaktır All h ın izniyle😊
                          deleytedmom257 aaaa yumurtayla alakası var mı bunun 🤯 şey ben de çocuğa kilo aldırmaya çalışıyordum iki haftadır günde 2-3 yumurta yiyorum 🤯🤯🤯
                            Asafinannesi cildiyeye ve ic hastaliklarina git canim kasinti cok beter bir hastalik bendede vardi suan azaldi ama ara ara kasiniyorum hatta suan okurken bir kasinti geldi airtim kolum kafam kasiniyorum alerjikte olabilir dikkat et