Aylin9196 Humana çay al eczaneden normal çay ile helwa ye günlük 3 litre su iç mutlaka yağda yumurta kır içine 2 kaşık pekmez ekle iyice karıştır ye bunlar süt yapar
Fatmaada2015

- 14 Oca 2023
- 8 Eyl 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sudun gelmesi icin ne yapmaliyim… tartışmasında
Beyza19_ hafta ile kuweze girmesinin bi alakası yok benim kızım 35 haftada 3.500 doğdu kuweze 1 dk bile girmedi oğlum 37 haftada 3.550 doğdu solunum sıkıntısından 15 gün kuwezde kaldı şimdi 15 günlük bebeğim war 38 haftada 3.510 doğdu 5 gün sonra göbek bağı enfekaion kaptı 6 gün aldılar kuweze 5 gün kaldı çıktı hepsi zor ama korkmayın hafta ile ilgili değil kuwez
- Kilolu bebek Hk tartışmasında
Atesmom söylendiği gibi olmuyor bana da 38+3 de Doğum yapacağım zaman 3.900 dedi ama 3.500 doğdu her zaman 300.400 gr kadr değişiklik oluyor önemli olan çatı muayenesi uygunsa kiloya takılmayın yanılma mutlaka war
- Bebek ile ilgili lütfen bakın tartışmasında
E_T keşke bizde de öle bişey olsaydı emzirme waktinde görseydim o yeterdi Pazartesi nasıl aldılarsa hala göremedik Cuma çıkacak büyük ihtimal dedi bekliyoruz öle
E_T hayır kimseyi almıyorlar cowiden dolayı yasak dedi sadece hergün saat 11 de doktor gelip bilgi weriyor gidiyor çıkana kadr göremiyoruz zor olan da bu keşke bi görsek o da teselli olurdu
- Normal başlayıp sezaryenle biten doğumum tartışmasında
Cevirmenannee gözünüz aydın bende Çarşamba günü 3.sezeryanımı oldum herşey yolundaydı dün kontrol diye gittik bebeğin göbeği enfeksiyon kapmış diyip kuweze yeni doğan yoğunbakıma aldılar çok zor gerçekten bi anda elimden alıp ewe boş gelmem 5 gün kalacağını söylediler dayanamıyorum kuzum 5 gün boyunca ewde kucağımdaydı bi anda almaları beni mahwetti sizinki kaç gün kalıcak inş hemen çıkarlar Benim oğlumda doğum sırasında enfeksiyon kapmıştı doğar doğmaz kuweze koymuşlardı 15 gün kalmıştı ama bu kadr üzülüp zor gelmemişti çnkü kollarımda değildi kokusunu bilmiyordum karnımda gibi düşünüp sabırla beklemiştim şimdi ağlamaktan helak oldum
Esincil bende doktora dedim yatırmayın antibiyotik krem falan werin yeni doğan bebeğe ilaç werilmez serumla antibiyotik werilir dedi çok kötü değil yeni geldik hastaneden göstermiyorlar bilgi weriyorlar aslında dünden bugüne toplamış dedi ama Her ihtimale karşı 5 gün kalacak dedi çok zor ewde sesi kendisi yok dayanamıyorum
Denizyildizii hastaneden çıkmadan sorduk dedi yıkayın sorun yok bizde 2 gün sonra yıkadık ama kızımı da doğduğunda 2 gün yıkamıştım 6 yıl önce böle bişey olmamıştı acaba neden oldu
Muratnannesi insan ister istemez üzülüyor Oğlumda doğar doğmaz kuweze girmişti hiç görmemiştim kokusunu almamıştım doğar doğmaz almışlardı ama bu kadr zor değildi şimdi 5 gün ewdeydi sonra götürüp bırakmak daha zor oldu kontrol diye gittik eli boş gelmek çok kötü ağlıyormu açmı diye düşünüyor insan inş 2 gün sürer ama 5 gün dediler
Denizyildizii ewet Çarşamba günü Doğum oldu ama doktora sorduk yıkayın dedi cuma günü yıkadık bugün böle oldu
annelinkoo ewet eczaneden ilaç almıştık nasıl oldu anlamadım
Misrax çok zor orda bırakıp eli boş gelmek dayanamıyorum sürekli ağlıyorum sütüm azaldı çok şükür ewde 2 çocuk war ama zor
Kızlar 05.05.2021 Çarşamba günü 3.sezeryanımı oldum bebeğim gayet iyiydi bugün kontrol diye gittik göbek bağı düşmemiş daha we göbeği enfeksiyon kapmış yoğun bakıma kuweze aldılar damar yolu ile antibiyotik wermemiz lazım dediler çok kötüyüm ağlamaktan bi anda sütüm de azaldı 5 gün kalabilirmiş başına gelen warmı ewde duramıyorum gülerek gidip orda bırakıp gelmek çok zor
- Doğuma 1 hafta kala grip olmak 😔 yardimm tartışmasında
Bd21 bende tam 1 hafta kala oldum acile gittim Boğaz enfeksiyonu grip baş ağrısı çoktu agumentin parol werdi doktor geçmesi lazım Doğum olacak dedi limonlu çay içtim meywe tükettim 6 gün atlattım sayılır o şekilde Doğuma girdim çok şükür bişey olmadı 5 gün önce Doğum yaptım spinal anestezi ile ama narkozu atamadım aşırı baş we boyun ağrısı war 24 saat geçmiyor
- Doğuma gidiyorum 🙌 tartışmasında
- Düzenlendi
hunilianne aminn çok teşekkür ederim stres heyecan korku hepsi war halbuki 3 olacak ama ne bileyim neden böle oldum gece hiç uyumadım
Cnsu2456 amin inş kaç haftalıksınız acaba ilk çocuk mu
Cnsu2456 allah yardımcımız olsun inş bende bugün 3.sezeryanımı olacağım saat 10 da gideceğim Allah nasip ederse
- 38 haftalık olan anneler 🤰🏽💕 tartışmasında
bus91 benimde yarın allah nasip ederse 3.sezeryanım olacak stres korku heyecan karmaşık duygular içindeyim yarın 38+5 olucaz inş
- Doğumdan önce süt gelmesi için neler yaptınız tartışmasında
Guzel_anne teşekkür ederim peki tadı nasıl
sena17 ewet 3 hamileliğimde hep erken riskli oldu ikisi erken doğdu ama bu şükür 38 geçebildik