Fatmaada2015 ebebek’te satılıyor aktar ve eczanelerde de var günde 3 kez 2 tatlı kaşığı ılık veya sıcak suya humana emziren anneler için yazıyor
Doğumdan önce süt gelmesi için neler yaptınız
Fatmaada2015 ben ebebekten alıyorum 35 tl
Guzel_anne ebebek geç gelir ben yarın sezeryan olacağım allah nasip ederse yarın eczaneden bakalım teşekkür ederim
Guzel_anne doğumdan önce kullandın mı canım
mminikmmucizemm doğumdan önce emzirme çayları bitki çayları vesaire veya süt getirmek için uğraşmak bunlar yasak şeylermiş yapmayın denemeyin de
Kızlar 6. Aylık gebeyim 5. Ayımdan beri azar azar süt akıyo benden bu durumu yaşayan varmı aranızda çok merak ettim
Betulnuri yok kullanmadım ama eğer doğum tarihi belliyse iki gün öncesinde kullanılabiliyormuş yinede doktoruna sorabilirsin
Fatmaada2015 eczaneden bak ozaman canım ben kırkım çıkana kadar kullanıcam 2 paket bitti 3 ncüye geçtim
mminikmmucizemm göğüse sıcak su ile masaj yapmak, göğüs ucu kremi kullanmak, rezene çayı içmek, bestlak damla kullanmak, beyaz lahanayı soğuk bir şekilde göğüse sarmak bunlar iyi geliyormuş
Guzel_anne anladım canım teşekkür ederim 🥰
Guzel_anne teşekkür ederim peki tadı nasıl
Fatmaada2015 çok güzel kuşburnu gibi
Guzel_anne evet duymuştum o zaman hastane çantasına alıp koymalı ☺️
Buketkucuk çok teşekkür ederim 🙏🏻
mminikmmucizemm kesinlikle 👍
Guzel_anne bahsettiğiniz çay tek çeşit mi ?
mminikmmucizemm hurma ye canım süt yapıcı özelliği var
mminikmmucizemm canım hemşire banada Rezene çayı ve ısırgan otu çayı dedi ama doğumdan öncr kullanma bu seferde sütün çok olur göğüslerinde birikir dedi.
tazeaane şu humana çayının içinde rezene ve rezene yağı varmış onu denemek lazım o zaman
Guzel_anne bende aldım ama doğumdan önce doktorum önermedi siz ne zaman kullanmaya başladınız?