Eveeet kızlaaar artık benimde bir doğum hikayem var ❤️ Öncelikle hepiniz yavrularınızı sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Hamileliğimin başından sonuna kadar çok güzel bir süreç geçirdim çok rahat bir hamilelik sürecim vardı o yüzden burayı çabuk geçiyorum.. 😇 Herşey 30 nisandan ki kontrolümden sonra başladı 39 haftalıkken çatı muayenesi oldum ve ertesi gün nişanım geldi. Herşey çok güzeldi normal doğuma çatım çok müsaitti ve 1,5-2 cm açılmam vardı. Bir kaç gün sonra tekrar muayeneye çağırdı doktorum tekrar gittiğimde açılmam 3 cm olmuştu sancılarım falan nstde çıkıyordu ama ben çok hissetmiyordum bu da acı eşiğimden kaynaklıydı neyse 5 mayıs çarşamba günü sabah 7de suyum sızmaya başladı ama birden gelmedi direk acilden giriş yaptım hastaneye ama sancılarımı hala hissetmiyordum. Ebe kontrolünde evime geri gelip sancılarımın sıklaşmasını bekledim ertesi güne kadar suyum ara ara gelmeye devam etti perşembe günü artık yatışım yapıldı bu arada açılmam hala 3cm di öğlen 1 gibi yatışım yapıldı ve doğumhaneye çıkartıldım nst, muayene derken gece 23.30a kadar bekletildim boş boş 🤷🏻‍♀️ Açılmam olmuyordu çünkü sonradan suni sancı taktılar 10dk sonra geri kestiler çünkü bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı vücudum kabul etmedi suni sancıyı. Burada biraz doktorların ihmali söz konusu maalesef çünkü suyum enfeksiyon kapmış. Direk sezaryene alındım bebeğim riske girdiği için ve açılmam ilerlemediği için. Derken 7 mayıs saat 00.24de oğlum spinal sezaryenle dünyaya geldi çok şükür. Şuanlık yoğunbakımda bebeğim kanında biraz enfeksiyon çıktı onun dışında herşey çok iyi herkesin dediği gibi depend veya canped gerçekten (özellikle)sezaryen doğum yapanlar için büyük kurtarıcı. Başka sorunuz varsa eğer elimden geldiğince cevaplarım hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim ❤️

Cevirmenannee gözünüz aydın bende Çarşamba günü 3.sezeryanımı oldum herşey yolundaydı dün kontrol diye gittik bebeğin göbeği enfeksiyon kapmış diyip kuweze yeni doğan yoğunbakıma aldılar çok zor gerçekten bi anda elimden alıp ewe boş gelmem 5 gün kalacağını söylediler dayanamıyorum kuzum 5 gün boyunca ewde kucağımdaydı bi anda almaları beni mahwetti sizinki kaç gün kalıcak inş hemen çıkarlar Benim oğlumda doğum sırasında enfeksiyon kapmıştı doğar doğmaz kuweze koymuşlardı 15 gün kalmıştı ama bu kadr üzülüp zor gelmemişti çnkü kollarımda değildi kokusunu bilmiyordum karnımda gibi düşünüp sabırla beklemiştim şimdi ağlamaktan helak oldum

edanuur sondayı sezaryene inmeden hemen odada taktı hemşire hiç acımadı canım hissetmedim desem yeridir kendini kasma sadece. Birde sütümde hemen geldi çok şükür 🤲🏻 Sütüm gelmezse diye korkutma kendini tamamen psikolojik süt olayı gelecek diye şartla kendini😇

Fatmaada2015 benimde kucağımdan alıp gittiler kokusunu herşeyini duymuştum o yüzden zor geldi bana da ama sizin durumunuzda zor rabbim sağ sağlim evlatlarımıza kavurştursun hepimizi ❤️

Cevirmenannee maşallah Allah size bağışlasın miniğinizi tez zamanda kavuşun inşallah🙏 Sizi yine az bekletmişler ben bi buçuk gün çektim suniyi fayda etmedi ilerlemeye öyle aldılar sezeryana suyumu da patlattılar son iki üç saat önce Şükür enfeksiyon kapmadık

5 gün sonra

tugba9293 şehir hastanesinde yaptım doğumumu. Herşeyden memnundum doktor hariç çünkü doğuma sizi takip eden doktor değil nöbetçi doktor giriyor o yüzden pek hoşuma gitmemişti bu durum. Geriye kalan herşeyden çok memnundum