Denizyildizii hastaneden çıkmadan sorduk dedi yıkayın sorun yok bizde 2 gün sonra yıkadık ama kızımı da doğduğunda 2 gün yıkamıştım 6 yıl önce böle bişey olmamıştı acaba neden oldu
Bebek ile ilgili lütfen bakın
Fatmaada2015 sağlıkla çıkat annesi içini ferah tut sen.
- Düzenlendi
Fatmaada2015 tez zamanda kawuşursun inşAllah 🙁🤲🏻
Fatmaada2015 benim kızımda olmuştu canım çabuk geçiyor üzülme Allah şifasını versin 🤲 göbeği yanlış kesilmiş sürekli sulanıyordu ve akıyordu tekrar kestiler bağladılar yatmamıştı hastanede ama antibiyotik kullanmıştık.
Esincil bende doktora dedim yatırmayın antibiyotik krem falan werin yeni doğan bebeğe ilaç werilmez serumla antibiyotik werilir dedi çok kötü değil yeni geldik hastaneden göstermiyorlar bilgi weriyorlar aslında dünden bugüne toplamış dedi ama Her ihtimale karşı 5 gün kalacak dedi çok zor ewde sesi kendisi yok dayanamıyorum
Fatmaada2015 😔 kıyamam tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım olduğu olacağı da bu olsun inşallah 🤲
Fatmaada2015 Yıkamak la alakası olduğu sanmıyorum iki çocuğumda da eve gelir gelmez yıkadık ve hiçbir şey olmadı. Doktorda yikayabilirisniz demişti.
Fatmaada2015 Öyle birşey yaşamadım ama aynı gün bende doğum yaptım gıda eksikliğinden 3 gece 4 gündüz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim de sütüm gelmedi üzülmekten ama hep içini rahat tut bebeğinle gecirecegin güzel günleri düşün bebeğinin yanına almiyorlarmi ?
E_T hayır kimseyi almıyorlar cowiden dolayı yasak dedi sadece hergün saat 11 de doktor gelip bilgi weriyor gidiyor çıkana kadr göremiyoruz zor olan da bu keşke bi görsek o da teselli olurdu
- Düzenlendi
Fatmaada2015 Ben her emzirme vaktinde 3 saat e 1 kere girmiştim 1 saatliğine Nevşehir devlet Hastanesi’nde Saat 2 de de doktor bilgi veriyordu
E_T keşke bizde de öle bişey olsaydı emzirme waktinde görseydim o yeterdi Pazartesi nasıl aldılarsa hala göremedik Cuma çıkacak büyük ihtimal dedi bekliyoruz öle
Fatmaada2015 çok zor bir durum yaşayan bilir ben emzirme saatinde girsemde aklım hep bebeğim deydi hep güzel düşünmeye çalıştım sende öyle düşünmeye çalış rabbim şifasını versin 🙏