Merhaba kızlar doğumuma 1 hafta kaldi ve çok fena grip oldum öksürük burun tikanikligi hafif boğaz agris. Bir an once atlatmam için neler yapabilirim yardimci olursanız sevinirim 🙏

Bd21 Covid testi yaptırın bence. Bu ara grip gibi olanlar hep Covid çıkıyor. Zaten ikisinin de tedavisi aynı. Bol bol vitamin almak. Özellikle d vitamini ve C vitamini takviyesi alabilirsiniz

• Bd21 bunu yanıtladı.
    • Bd21 bunu beğendi.

Eczmery123 inşallah covid değildir 😔 teşekkür ederm 🙏

Bd21 bende tam 1 hafta kala oldum acile gittim Boğaz enfeksiyonu grip baş ağrısı çoktu agumentin parol werdi doktor geçmesi lazım Doğum olacak dedi limonlu çay içtim meywe tükettim 6 gün atlattım sayılır o şekilde Doğuma girdim çok şükür bişey olmadı 5 gün önce Doğum yaptım spinal anestezi ile ama narkozu atamadım aşırı baş we boyun ağrısı war 24 saat geçmiyor

• Bd21 bunu yanıtladı.
      • Bd21 bunu beğendi.

Bd21 aynı durumdayım 10 gün sonra sezeryanım var cok fenayım parol ıcıp yattım kendımı terlettım dun bıraz ıyı geldı

• Bd21 bunu yanıtladı.
        • Bd21 bunu beğendi.

Fatmaada2015 benimde spinal olucak birde öksürük olduğunda yapmiyorlarmis diye duydum aşırı korkuyorum 😐 parol ictim bende baya terletti limon sıktım ictim ama şuan için bi degisiklik yok sağlık ocagina gitsem orda da ilaç verirler mi acaba

Tuuanammm çok geçmiş olsun inşallah bir an once atlatiriz 😔

• Bd21 bunu yanıtladı.
          • Bd21 bunu beğendi.

Bd21 geçmiş olsun canım. En fazla C vitamini kuşburnunda onu demleyip içebilirsin. Bir de zencefil+ bal yap bence. Ben koronayı bile bu ikisiyle ayakta atlattım çok şükür

• Bd21 bunu yanıtladı.
            • Bd21 bunu beğendi.

Yanki sağol canim bal zencefil yaptim o biraz iyi geldi gibi teşekkür ederim 🙏

Sevinc24 ama evde benden başka kimsede birşey yok hamilelikten dolayı çok sicakliyordum vantilatoru açtım cami açtım birkaç gün bu şekilde uyudum bundan dolayı oldugunu düşünüyorum 😔