• Sağlık
  • Bebek ile ilgili lütfen bakın

Kızlar 05.05.2021 Çarşamba günü 3.sezeryanımı oldum bebeğim gayet iyiydi bugün kontrol diye gittik göbek bağı düşmemiş daha we göbeği enfeksiyon kapmış yoğun bakıma kuweze aldılar damar yolu ile antibiyotik wermemiz lazım dediler çok kötüyüm ağlamaktan bi anda sütüm de azaldı 5 gün kalabilirmiş başına gelen warmı ewde duramıyorum gülerek gidip orda bırakıp gelmek çok zor

Fatmaada2015 canım hic bir fikrim yok ama canını sıkma sütün kesilir yemene icmene dikkat et ki bebegin anne sütüne devam edebilsin bu her bebegin basına gelebilir emin ellerde meraak etme

Misrax çok zor orda bırakıp eli boş gelmek dayanamıyorum sürekli ağlıyorum sütüm azaldı çok şükür ewde 2 çocuk war ama zor

Fatmaada2015 en güvenli yerde kuzum neden ağlıyosun korkma hiçbişey olmaz hem azcık toparlanır allah acısını göstermesin isyan etme. Sütünüde sürekli sağ bebeğin emin ellerde çok şükür

Muratnannesi insan ister istemez üzülüyor Oğlumda doğar doğmaz kuweze girmişti hiç görmemiştim kokusunu almamıştım doğar doğmaz almışlardı ama bu kadr zor değildi şimdi 5 gün ewdeydi sonra götürüp bırakmak daha zor oldu kontrol diye gittik eli boş gelmek çok kötü ağlıyormu açmı diye düşünüyor insan inş 2 gün sürer ama 5 gün dediler

Denizyildizii hastaneden çıkmadan sorduk dedi yıkayın sorun yok bizde 2 gün sonra yıkadık ama kızımı da doğduğunda 2 gün yıkamıştım 6 yıl önce böle bişey olmamıştı acaba neden oldu

Fatmaada2015 benim kızımda olmuştu canım çabuk geçiyor üzülme Allah şifasını versin 🤲 göbeği yanlış kesilmiş sürekli sulanıyordu ve akıyordu tekrar kestiler bağladılar yatmamıştı hastanede ama antibiyotik kullanmıştık.

Esincil bende doktora dedim yatırmayın antibiyotik krem falan werin yeni doğan bebeğe ilaç werilmez serumla antibiyotik werilir dedi çok kötü değil yeni geldik hastaneden göstermiyorlar bilgi weriyorlar aslında dünden bugüne toplamış dedi ama Her ihtimale karşı 5 gün kalacak dedi çok zor ewde sesi kendisi yok dayanamıyorum

Fatmaada2015 😔 kıyamam tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım olduğu olacağı da bu olsun inşallah 🤲

Fatmaada2015 Yıkamak la alakası olduğu sanmıyorum iki çocuğumda da eve gelir gelmez yıkadık ve hiçbir şey olmadı. Doktorda yikayabilirisniz demişti.

Fatmaada2015 Öyle birşey yaşamadım ama aynı gün bende doğum yaptım gıda eksikliğinden 3 gece 4 gündüz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim de sütüm gelmedi üzülmekten ama hep içini rahat tut bebeğinle gecirecegin güzel günleri düşün bebeğinin yanına almiyorlarmi ?

E_T hayır kimseyi almıyorlar cowiden dolayı yasak dedi sadece hergün saat 11 de doktor gelip bilgi weriyor gidiyor çıkana kadr göremiyoruz zor olan da bu keşke bi görsek o da teselli olurdu

• E_T bunu yanıtladı.