Aytu1993

• 6 Haz 2019
  • 5 Nis 2019 tarihinde katıldı
  • 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
  • ayseturk ben ailesi biriyim neredeyse mu mutlu gunumu çok zor geçirdim resmen piskolejim bozuldu bende yazıp dertleşmek istedim okadar çok rahatsız olan varsa admini etiketleyin silinsin hikayem ben denedim silemiyorum burdan

• Mucizeemm

Bluedreams

Fatos00

Teonam

ayseturk

Mucizeemm

Mikayilsmom

Alihaktaninannesi

tazeanneck Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim bu arada gaziantep şehir

• Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim

• Öncelikle merhaba kızlar ayın 28 inden beri dogurmaya çalışıyorum ama bizim inatcı oluşumuz ben istersem gelirim dedi ayın birinde ezandan birlikte resmen fırladı desem yeri ayın 28 ziydi hafif sancılar la hastaneye gittik iki cm acıklık var dediler yatış yaptılar devlette sonrasında sancılar artı ve dört oldu dediler acıklıga tabi çok kötü delili ben suni sancı taktılar koluma ve ben bittim hem ben hem oglum kalbi hızlandı bizi gözetim altına aldılar igneyle seremla sancılarını kestiler ben beşdakka surmedi ayaklanacak kadar iyi oldum sonra kalplerimiz düzene girdi buseferde kendi sancımla dogurturmak istediler gelmedi sancım ogun herkes dogurdum gitti ben uyudum yorgunluktan sabah ben okadar perisan olmuştum ki dışardada eşim eve gitmek istedim tamam dediler zaten sancı yok acıklıkda iki dediler bu arada ben öldüm makat muayenesi olmaktan kanım geliyordu artık her baktıkları da ev daha iyi olur diye duşundum ve eve geldim ayın 30 zu akşamdı duş aldım evi temizledim rahat bir gece gecirdim diger gun eşimle alış veriş çıktım ok iyi oldum ayın biri oldu sabah yavaştan sancım vardı umursamadım hatta ogun gunluk dışarı çıkışı mı bile aksatmadım komşular kız dışarıda dogurucan diye dalga geçtilerakşam oldu sancılar artmaya başladı ben yine evden erken gitmedim hastaneye yemek hazırladım yedik sagı solu topladım sancı geldikce bağırıyorum gittikce iş tutuyorum akşam altıya kadar bu şekilde devam ettim artık eşim kızmaya başladı kalbinize bişey olur gidelim diye aradık ambulansı gittik acıklıgım beş olmuş diye hemen yatış verdiler yükarı çıktım sancı dahada bastırmaya başladı artık dayanamıyorum diye bagırdım acıklıgım yediye ulaşmış kızlardan biri çatala çıkaralım suyunu patlatalım dedi ve çatala aldılar ben urada sakın sunu sancı vermeyim bize gelmiyor diye bağırıyorum kızlar kendilerine göre takılıyorlar beni duymuyorlar sanki suni sancı taktı bitane benim çıglıgım göklere çıktı gencten yeni bir ebe bagırma diye başımda ölüyorum dedim o korkuyla o tecrubesizlikle ıkın mışım çok bebek çok aşagı gelmiş acıklıgım tam olmadan o sırada bana ıkınma diye bagırıyorlar gelse ıkınma o esnada çatlıkcaktım ve ıkınma zorunda kaldım kız bir makas attı ve diger yerdende iki patlak daha oldu bebek çıktı biraz rahatladım oglun kakasını yemiş dediler bir hortum attılar azından sarı bişeyler çıkardılar ben bir bagırdım sız ikigun önce gönderdiniz eve nasıl olur dedim kız hemen bugun olmuş dedi Bi sorun yok bir saat kuveze koyalım takip edelim dedi bana koklattılar göturmeden o çatalada çok kötü dürümda olmama rahmen acılarımı dindirdi Allahım bu benimi dedim kokladım yolcu ettim sıra bana geldi eşi çıkardı alta olan dikişli dikti usteki dikişler dikerken uyuşturamayız kılcaldamar var orda dedi bagırta bagırta diktiler bu arada oglum tam iftardan birlikte geldi hatırladıklarım bukadar kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin ama ayın birinden beri hala toparlanamadım devletin hastanesi yuzunden unuturum olursa soracagınız olursa fırsat buldukça yazarım hakkınızı helal edin

• İşde az canım takip ediyorum ama böyle beni çok rahatsız etmiyor bir belden geliyor Bi kasıkdan bir karnın üstünde anlamıyorum

• KumvoLedkum sulama degil daha bu hafta tahlil yapıldı bu böyle çok su içiyorum işerkende kusura bakmayın delik tıkanmış gibi yarısı geliyor yarısı gelmiyor gelirkende sanki bişey düşer gibi düşüyor

• Gamze88 ozaman daha degil desene benimki dayanılmıycak kadar degil şuan inşallah artar şuan adet sancısı gibi geliyor bebek den birlikte sertleşir gidiyor ama çok korkuyorum çokda yorgunum

• Baldudakannesi bende dakika tutamıycagım kadar karışık adet sancısı gibi rahme dogru da sızlatıyor idrarada çıkıyorum sanki tıkanmış gibi kesik kesik işiyorum sancılı

• Stresten başım arıyor ben üç gundur öksürüklede savaşıyorum sizce parol yutsam sancımı giderirmi gitmesin devam etsin dogsun artık ölücem yoksa😔😔

• Sancı rahme dogru adet sancısı gibi vuruyor ama tam gelmiyor sizce dogum sancısı bu şekilmi başlıyor düzeni yok

• Dygs düzensiz ama ayaga kalkıyorum var biraz dinleniyorum yok anlamıyorumda korkuyorumda

• Kızlar bugun 39 haftayı bitirdim gece az karnımın üzerinden sonra kasıklardan girdi sancı belki dogum dur dedim yürüyüşe çıktık eşimle gece 2 de yok geri gitti şuan yine var bu sefer belden kasıga vuruyor bide 3 4 gündür sabahları nisanım geliyor dogum sancısı nasıl gelir bilmiyorumda anlamıyorumda

• Nişan gelmesi ve doğum tartışmasında

Ecemdefne normal canım benim çatı muaynem dede bir sorunum olmadı hala yok

• Bende aynıyım bugun 39 olucaz aha başladı diyorum üç gündür sabahları sarı yorgun simiksi Nisan geliyor olacak diyom yok