• Doğum
  • 38 39 haftalık olanlar yardımınıza ihtiyacım var 🙏

Kızlar 39+1 haftalık hamileyim 1 cm açıklığım var ama ilerlemiyor iki gündür bebeğim alt tarafa çok baskı yapıyor karnımdaki hareketleri çok baskılı ve canımı inanılmaz yakıyor tuvaletim geldi zannediyorum yok sanki kafası özel bölgemde orayı zorluyor gibi dün kontrolüm vardı doğum yakın gözükmüyor dedi doktorum bu eve gelince olmaya başladı soramadım doktora. Sizdede oluyor mu böyle ?açıklık mı artıyor acaba
Devlet hastanesine gittiğimden arayamıyorum doktorumu bide sürekli acilden doğumhaneye giriş yapıyorum utanır oldum artık gitmeye . Doğsun artık

Mamiii20 birebir aynı ben de 39. Haftadayım sabahtan beri belki elli defa gitmişimdir tuvalete öyle bir basınç var😞

Vcan Aynen sinir oldum artık bişeyde yok . Azdaha zorlasa çıkacak sanki uzandım olmadı yürüdüm olmadı doğsa artık

Bende aynıyım bugun 39 olucaz aha başladı diyorum üç gündür sabahları sarı yorgun simiksi Nisan geliyor olacak diyom yok

Aytu1993 Bende kanlı nişan geldi sarı akıntıda devamlı geliyor ama bi gelen yok nasıl olacak bilmiyorum

Zeynoluanne Doğumun babercisidir inşallah yatmaklada geçmiyor hiç bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim

RdvnMlkn Benimkide aynı canım 37 haftada hergün kaç defa gidiyorum lavaboya ama birşey yok