Benim en çok korktuğum durumu yaşamışsınız çok geçmiş olsun rabbim bebeğiniz ve hayırlı güzel ömür nasip etsin. Ben 35+4 üm ve bir kaş gündür normal Doğum korkusu başladı 😔
Ve sonunda dogurdum😁😁
Aytu1993 bu nasıl bir anlatış doğum hikayesi ya bağırta bağırta diktiler ne keşke böylesine olumsuz hikayeyi açıkça yazmasaydınız 👎🏽 Hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün
tazeanneck gerçekten de öyle etkilenen insanlar var bu şekilde yazmak ne kadar doğru bilemedim.
Hayirli olsun tebrik ederim. Zor gecmis belliki sizin icin. Ama olumsuz seyleri keske bu kdar vurgulamasaydiniz malum her kes hamile cogumuz da tecrubesiziz. Insallah bebeginizi sagsalim mutlu buyutursunuz bu yasadiklarinizi unutursunuz. Ama okudugum icin pisman oldum...
Okuduktan sonra kendimi tek avutucagim şey devlet hastanesi belki ondandır demek oldu 🤦 geçmiş olsun ve gözünüz aydın
Normal Doğumdan zaten korkuyodum ama yinede normal Doğum istiyordum bu yazılanlardan sonra korkum daha da arttı 😥 rabbim evladınızı size bağışlasın çok zor olmuş doğumunuz inşallah bir an önce toparlanırsınız 😔
Hangi hastane
Mucizeemm bende anlamadım ne biçim bir hikaye bu böyle tamam hep güzel hikayeler yok ama burda bunu daha da kötüleyerek anlatmanın lüzmu yok
Mikayilsmom bende pişman oldum ama allahtan yazım da anlatım da kötüydü de aklımda kalmadı yazdıkları
tazeanneck tamamını okumadım o yüzden açıkçası kötü anıları direk konuşmaya yazmaya gerek yok bence
Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim
tazeanneck Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim bu arada gaziantep şehir
Aytu1993 keşke kötü deneyimlerini kendine saklasaydın burada hemen hemen herkes hamile yaşadığın zorluklar için destek alacağın kişiler eşin, ailen vs olmalıydı buradaki hamileler değil ailevi bir mesele olsa şöyle yapabilirsin bide böyle deneyebilirsin diyip destek olup yardımcı olabiliriz ama kötü geçen bir doğum için zamanı geriye alma şansımız yok bende normal doğum düşünüyordum doktorum tamamen bana bıraktı ama okuduktan sonra tedirgin oldum keyfi sezaryen düşünmüyorum desem yalan olur bu yaşadıklarını okuduktan sonra 😕😒
- Düzenlendi
Aytu1993 her dogum gunluk gulistanlık olacak dıye bırsey yok canım burda bır tek sen degılsın boyle yazan.. bunların ders olması gerekıyor ders cıkarmak lazım ben kendımce aldım mesela ıyı ki devlet hastanesıne gıtmedım ve aslada dogurmucam hıc umurlarında degılsın ölürse ölsün gozuyle bakıyorlar 3 gun boyle bası bos bekletmelerı ıyı degıl kalp atısları bozulduysa bebegın hemen sezeryana almaları lazımdı bende normal dogurmucam asla ve ıyıkıde sezeryan olacagım dedırttı yavrunuzla beraber saglıklı omur dılerım