tazeanneck tamamını okumadım o yüzden açıkçası kötü anıları direk konuşmaya yazmaya gerek yok bence

Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim

Mucizeemm

Bluedreams

Fatos00

Teonam

ayseturk

Mucizeemm

Mikayilsmom

Alihaktaninannesi

tazeanneck Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim bu arada gaziantep şehir

Aytu1993 yok olur mu öyle şey ben kendi adıma söyleyeyim üzüldüm gerçekten senin adına. Ama çok şükür bak bebeğine kavuşmuşsun 🙏

ayseturk ben ailesi biriyim neredeyse mu mutlu gunumu çok zor geçirdim resmen piskolejim bozuldu bende yazıp dertleşmek istedim okadar çok rahatsız olan varsa admini etiketleyin silinsin hikayem ben denedim silemiyorum burdan

Aytu1993 keşke kötü deneyimlerini kendine saklasaydın burada hemen hemen herkes hamile yaşadığın zorluklar için destek alacağın kişiler eşin, ailen vs olmalıydı buradaki hamileler değil ailevi bir mesele olsa şöyle yapabilirsin bide böyle deneyebilirsin diyip destek olup yardımcı olabiliriz ama kötü geçen bir doğum için zamanı geriye alma şansımız yok bende normal doğum düşünüyordum doktorum tamamen bana bıraktı ama okuduktan sonra tedirgin oldum keyfi sezaryen düşünmüyorum desem yalan olur bu yaşadıklarını okuduktan sonra 😕😒

Aytu1993 her dogum gunluk gulistanlık olacak dıye bırsey yok canım burda bır tek sen degılsın boyle yazan.. bunların ders olması gerekıyor ders cıkarmak lazım ben kendımce aldım mesela ıyı ki devlet hastanesıne gıtmedım ve aslada dogurmucam hıc umurlarında degılsın ölürse ölsün gozuyle bakıyorlar 3 gun boyle bası bos bekletmelerı ıyı degıl kalp atısları bozulduysa bebegın hemen sezeryana almaları lazımdı bende normal dogurmucam asla ve ıyıkıde sezeryan olacagım dedırttı yavrunuzla beraber saglıklı omur dılerım

Aytu1993 ben 2 tane normal doğum yaptım bildiğim halde ben bile korktum. Allah analı babalı büyütsün. Makas atıldı mı hissetmiyosun ki dikiş atıldığı zaman da iğne yapıyorlar. Keşke biraz daha güzel şekilde yazsaydınız o doğum psikolojisi çok zor.

Aytu1993 Gözünüz aydın. Bence ebeleriniz tecrubesizmis.. Çünkü 7 cm açıklıkla çocuğun rahatca doğardı. Neden kılcal damara yakın kesmiş ki bunu bilmesi gerek... Öyle anlatarak dikilir mi?

@Aytu1993 keşke doğumun güzel geçseydi inşallah 2. Daha kolay olur 🙏😔

Aytu1993 herkesin sorunsuz güzel bir Doğumu geçecek diye birşey yok tabi sende sonuçta tecrübeni paylaşıyorsun isteyen okur isteyen okumaz o yüzden canını sıkma ben dayanamadım okudukça kızdım o hastaneye ebelere

Teonam hiç korkma inanki kaç kişiyle beraber o ana şahit oldum abartacak kadar zor değil evet sancısı biraz zor ama İnan sonrası çok çok rahat ben 3. Sezeryanımı olucam bana gel seni normal doğurturum diyen bir doktor bulsam açtır çatır doğururdum çünkü sezeryandan sonrası biraz zor hiç korkma normal yapma şansın varsa şanslısın demektir 🙏🙏

Aytu1993 seni üzdüysem özür dilerim canım senin adına çok üzüldüm doğumun güzel geçmediği için. Bir anda okuyunca üzülüp korktum o yüzden öyle tepki verdim ama seni bilmeden kırdıysam özür dilerim hakkını helal et inşallah çabucak toparlanırsın o kötü zor anları unutup gidersin 🙏🏾

Aytu1993 ben size kötü bir yorum yapmadım , yorumumu okumadınız sanırım

• [silindi]

Aytu1993 ya çok kötü şeyler yaşamışsınız korktum bende 😕 gözünüz aydın bebeğiniz nasıl iyi mi şimdi

Aytu1993 Allah şifa versin analı babalı büyütsün ama rezalet bi anlatım şekli doğumunu 4 gözle bekleyen iyi bisey okumaya ihtiyacı olan biz hamileler okuyoruz bu doğum hikayelerini ve devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda olan insanlar var amacın doğumunu anlatmak mıydı milleti korkutmak normal doğumdan soğutmak mi ? Biraz hassas olun rica ediyorum !!!