Yasemincifci benim nişanımın geldiğinin ertesi günü doğurdum herkeste aynı olmayabiliyor doktorum daha önce Doğum yaptığın için 24 saat içinde sancın gelir demişti öylede oldu
Nişan gelmesi ve doğum
Zehramom bilmiyorum ki bende öyle düşündüm ama herkes çatıdan muayenesinden sonra gelir dediği için ben nişan değildir dedim çatı muayenesi olduktan sonra en az bi 3-4 defa lavaboya gittim normal akıntım vardı akşam yemekten sonra gittiğimde kahverengi yoğun bir akıntım vardı Muayeneden kaynaklı olsa hemen gelmesi gerekiyor diye düşündüm bilemedim şimdi 🤷🏻♀️
Yasemincifci canm benmde alttan bakildi sonra kanamam oldu sonra kahverengi akinti seklinde oldu ama suan sumuksu yapis yapis bisey geldi peceteye degmemis ben silince peceteyle ancak alabildim nisan bumuki seninkide biylemi
Yasemincifci benim açıklığa bakıldığında birşey gelmedi (acile gitmiştim ağrılardan o zaman bakıldı ilk ) 2 gün sonra çatı muayenesi olduğumda akşam kahverengi akıntım geldi dün yine açıklığa bakıldı birşey gelmedi her gün bir sana bakıyorum doğurdun mu diye günlerimiz aynı umudum sende sen doğurursan bende doğurcam inşallah 😄
Bilgeeferhat canm bikac gun once arkadasim dogum yapti allttan muayene sirasinda lekelenme oluyor ama sonra geciyor sabah tekrar lekelenme olmus anlattigina gore nisani gelmisti beni dinlemedi ama 2 gun sonra dogum yapti zaten alttan muayenenin kaniyla nisan dedikleri sey fark edilebiliyor alttan mauyene sirasinda gelenki akinti once kan sonra kahverengi leke halinde geliyor nisansa peceteye degmiyor sen silince sumuksu yapis yapis bisey geliyor
Yasemincifci sancin felan varmi doktora gtin mi
RdvnMlkn sancım varmış şuan acildeyim
Bilgeeferhat bende yine sancı cıktı acildeym
Yasemincifci hadi hayırlı haberlerle inşallah 🙏🏻
Bilgeeferhat inş❤️
Yasemincifci ay hadi canım Allah bir avazda kurtarsın senden aynıyız bitık yok bizde dua et bizlerede senide kolay kurtarsın inşallah
Yasemincifci hatta ben senden öndeyim bugun 38+6 oluyom gelen yok daha
Yasemincifci evet canım
Yasemincifci acilma vs doktor altan muane etimi yada bisi dedimi
RdvnMlkn açılmam var 1 cm sancımda var
Deletedmom328 30+3 mü erken değilmi
Aysegolcuk gözünüz aydın
Aytu1993 beklycen demekki
Yasemincifci bekliyorum canım çok zor ama bekliyorum
Yasemincifci sen nasıl oldun dogum devam ediyormu