Aytu1993 çok şükür sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almışsın olumsuzluklar seni bulmuş üzüldüm devlet hastanesi klasiği paramparça ediyorlar alt tarafını annenin çok geçmiş olsun. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah 🤦🏼‍♀️

Aytu1993 bu nasıl bir anlatış doğum hikayesi ya bağırta bağırta diktiler ne keşke böylesine olumsuz hikayeyi açıkça yazmasaydınız 👎🏽 Hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün

Aytu1993 hangi şehirde hangi hastanede Doğum yaptınız. Çok geçmiş olsun bende yazdıklarınızı atlaya atlaya okudum. Ne kadar bilinçsiz sağduyudan yoksun hastane personelleri var ya. Neyse ki sağ Salim almışsınız bebeğinizi kucağınıza

Hayirli olsun tebrik ederim. Zor gecmis belliki sizin icin. Ama olumsuz seyleri keske bu kdar vurgulamasaydiniz malum her kes hamile cogumuz da tecrubesiziz. Insallah bebeginizi sagsalim mutlu buyutursunuz bu yasadiklarinizi unutursunuz. Ama okudugum icin pisman oldum...

Okuduktan sonra kendimi tek avutucagim şey devlet hastanesi belki ondandır demek oldu 🤦 geçmiş olsun ve gözünüz aydın

Normal Doğumdan zaten korkuyodum ama yinede normal Doğum istiyordum bu yazılanlardan sonra korkum daha da arttı 😥 rabbim evladınızı size bağışlasın çok zor olmuş doğumunuz inşallah bir an önce toparlanırsınız 😔

Hangi hastane

tazeanneck tamamını okumadım o yüzden açıkçası kötü anıları direk konuşmaya yazmaya gerek yok bence

Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim

Mucizeemm

Bluedreams

Fatos00

Teonam

ayseturk

Mucizeemm

Mikayilsmom

Alihaktaninannesi

tazeanneck Kötü olduğunu biliyorum ama ben o korkuyu hala uzerimden atamadım kötü tepki vermenize gerek yok eyer bursa kötü iyi paylaşmıycaksak sildim hikayemi ben çok korktum okadar kötüyüm ki yazdım istemezseniz silerim sadece desdek alım diye yazmışım özür dilerim bu arada gaziantep şehir

Aytu1993 yok olur mu öyle şey ben kendi adıma söyleyeyim üzüldüm gerçekten senin adına. Ama çok şükür bak bebeğine kavuşmuşsun 🙏

ayseturk ben ailesi biriyim neredeyse mu mutlu gunumu çok zor geçirdim resmen piskolejim bozuldu bende yazıp dertleşmek istedim okadar çok rahatsız olan varsa admini etiketleyin silinsin hikayem ben denedim silemiyorum burdan

Aytu1993 keşke kötü deneyimlerini kendine saklasaydın burada hemen hemen herkes hamile yaşadığın zorluklar için destek alacağın kişiler eşin, ailen vs olmalıydı buradaki hamileler değil ailevi bir mesele olsa şöyle yapabilirsin bide böyle deneyebilirsin diyip destek olup yardımcı olabiliriz ama kötü geçen bir doğum için zamanı geriye alma şansımız yok bende normal doğum düşünüyordum doktorum tamamen bana bıraktı ama okuduktan sonra tedirgin oldum keyfi sezaryen düşünmüyorum desem yalan olur bu yaşadıklarını okuduktan sonra 😕😒

Aytu1993 her dogum gunluk gulistanlık olacak dıye bırsey yok canım burda bır tek sen degılsın boyle yazan.. bunların ders olması gerekıyor ders cıkarmak lazım ben kendımce aldım mesela ıyı ki devlet hastanesıne gıtmedım ve aslada dogurmucam hıc umurlarında degılsın ölürse ölsün gozuyle bakıyorlar 3 gun boyle bası bos bekletmelerı ıyı degıl kalp atısları bozulduysa bebegın hemen sezeryana almaları lazımdı bende normal dogurmucam asla ve ıyıkıde sezeryan olacagım dedırttı yavrunuzla beraber saglıklı omur dılerım

Aytu1993 ben 2 tane normal doğum yaptım bildiğim halde ben bile korktum. Allah analı babalı büyütsün. Makas atıldı mı hissetmiyosun ki dikiş atıldığı zaman da iğne yapıyorlar. Keşke biraz daha güzel şekilde yazsaydınız o doğum psikolojisi çok zor.

Aytu1993 Gözünüz aydın. Bence ebeleriniz tecrubesizmis.. Çünkü 7 cm açıklıkla çocuğun rahatca doğardı. Neden kılcal damara yakın kesmiş ki bunu bilmesi gerek... Öyle anlatarak dikilir mi?

@Aytu1993 keşke doğumun güzel geçseydi inşallah 2. Daha kolay olur 🙏😔