Kızlar bugun 39 haftayı bitirdim gece az karnımın üzerinden sonra kasıklardan girdi sancı belki dogum dur dedim yürüyüşe çıktık eşimle gece 2 de yok geri gitti şuan yine var bu sefer belden kasıga vuruyor bide 3 4 gündür sabahları nisanım geliyor dogum sancısı nasıl gelir bilmiyorumda anlamıyorumda
39 hafta sancıyalancımı dogum mu anlamıyor
Bence baslamis sancilar duzene girmeye baslar siz dakika tutun
Sancı rahme dogru adet sancısı gibi vuruyor ama tam gelmiyor sizce dogum sancısı bu şekilmi başlıyor düzeni yok
Aytu1993 benimde dun gece sancilsrdan dolayi doktora gittim ama acilma 1 bck cm ilerlememis sabaha tekrar cagirdi doktorum tekrar kontrol icin
Stresten başım arıyor ben üç gundur öksürüklede savaşıyorum sizce parol yutsam sancımı giderirmi gitmesin devam etsin dogsun artık ölücem yoksa😔😔
Baldudakannesi bende dakika tutamıycagım kadar karışık adet sancısı gibi rahme dogru da sızlatıyor idrarada çıkıyorum sanki tıkanmış gibi kesik kesik işiyorum sancılı
Aytu1993 canim idrar enfeksiyonu olabilira ayakta gezerken agri varsaa ve idrar yaparken sizlama var ise bence tahlil yap
KumvoLedkum sulama degil daha bu hafta tahlil yapıldı bu böyle çok su içiyorum işerkende kusura bakmayın delik tıkanmış gibi yarısı geliyor yarısı gelmiyor gelirkende sanki bişey düşer gibi düşüyor
Aytu1993 doğum sancısı düzenli oluyor canm sancım toksa kasılmanı takip et
İşde az canım takip ediyorum ama böyle beni çok rahatsız etmiyor bir belden geliyor Bi kasıkdan bir karnın üstünde anlamıyorum