• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Aserpil şifa olsun hepimize inşaallah bende 1haftada 1vuruluyorum ilk haftalarda üç günde birdi şimdi 1haftaya ckardi doktorum.

Merhaba hanımlar beta HCG değerim 83,9 çıktı belirtilerimin hepsi var zaten söylediğim gibi silik çizgimde bundan önce ki beta değerim de 9,4 tü bir artış var çok heyecanlıyım 2. Bebişimiz olucak Rabbim izin verirse. Kaçıncı hafta da oluyorum son adet tarihim 18 Eylül

Mom027262 çok geçmiş olsun inşallah en yakin zaman da elinize alirsiniz bebeğinizi burda hamileyim diye mesajınızı görürüm

Mercanmasal benim sadece sabah kalktığımda oluyor genelde ama çıkaracak derecede değil hemen çubuk kraker falan bastırıyorum kendi kendimizi nazar edicez 🧿

8 haftalık gebeyim. ikili testimi Ali Ekiz hocaya yaptırmak istiyorum İsmini çok duydum. Daha önce giden var mı acaba?

Pervins Ben Azerbaycanda yaşıyorum.Bana öyle bir şey deyilmedii.Sacede uzide baktılar 3 haftalık dediler bana

Aserpil Zor elde edince insan böyle saçma sapan şeyler takıyor kafasına işte biliyorum herşey rabbimden rabbim korusun gözetlesin ama insan korkuyor işte

Parla yaa 🥰 ben de çok hevesleniyorum bebeğim büyüsün de karnım belli olsun, hareketlerini hissedeyim 🙈🥰

eddaaaa 16+2yim Allah’a şükür bir kere bulantım kusmam olmadı birkaç şeyden tiksindim mesela kuru yemiş önümde bile dursa ağlarım öyle irite oldum ama korkma bende hiçbir belirti yaşamadım çokta sağlıklıyız rabbime şükürler olsun sende öyle hafif geçirenlerdensin demek çevreye bakma sen çevre alıyor yerden yere vuruyor insanı bilmedikleri konularda bile yorum yapıyorlar doktoruna bak sen

Arasinkardesioluyor bende bu gun 8 haftalik oldum insallah allah her kese salikli kucagimiza almayi nasib etsin kolay ddogumlar nasib etsin insallah